• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Aug 17, 2009
englette Created: Aug. 17, 2009
Since first obtaining U-verse service, my wireless connection has been intermittent at best. At least 10 times a day, the wireless connection to all of my computers drops out. I currently have 5 computers, all of which have different wireless network adapters and run different operating systems. I am using the 2Wire Residential Gateway that was installed by the U-verse tec...
U-verse Forums  •
469469 views
View profile
Created: Dec 25, 2008
englette Created: Dec. 25, 2008
4 Day stats: DSL Corrected Blocks: 5656 since reset. 80 in last 24 Hours DSL Uncorrected Blocks: 1 since reset. 0 in last 24 Hours BTW, my gateway does show a connection speed of 25216kbps incoming and 2048kbps outgoing.
Internet Forum  •
475475 views
0
View profile
Created: Dec 24, 2008
englette Created: Dec. 24, 2008
Alrighty, I just tested with my laptop while it was wired to the gateway. Still the same speeds. I have an "excellent" signal strength to my gateway and I'm sure the 54 Mega Byte connection is more than enough for the 18 Mega Bit (2.2 Mega Byte) internet speeds. *sigh* I guess it is more late night calls to AT&T for me :-(
Internet Forum  •
475475 views
0
View profile
Created: Dec 23, 2008
englette Created: Dec. 23, 2008
Yes, I'm 10mi. west of Atlanta in Lithia Springs, GA.
Internet Forum  •
475475 views
0
View profile
Created: Dec 23, 2008
englette Created: Dec. 23, 2008
These are my latest speedtest.net results. Not bad if I was paying for 3Mbps service, but I'm paying for 18Mbps . The AT&T speedtest is even worse, putting me around 1.2Mbps. My old AT&T 6Mbps DSL was faster than what I have now with U-verse. All three of my computers are connected to the 2Wire Residential Gateway via wireless adapters which were set up by the U-verse ins...
Internet Forum  •
475475 views
englette has no accepted solutions.
englette has no activity.
Activity Feed for englette

Uploaded Images for englette

No images available.