• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Aug 14, 2009
pennmw83 Created: Aug. 14, 2009
mmullins_98 wrote: When you view a SD channel on a widescreen TV then it doesn't fill the screen horizontally. When you view a HD channel that has always filled the screen horizontally during the same network show and now "no longer is filling my HD screen" then this is what I mean. It could be the local channels are the one's screwing it up ok. I'm in the DFW TX area. An...
U-verse Forums  •
1,4711471 views
0
View profile
Created: Jun 30, 2009
pennmw83 Created: Jun. 30, 2009
The update broke it because the digital out function now supports "stereo" and "surround sound". You have to go to the Menu > Options > Language/Audio Settings > Digital Audio Out..... set to surround sound. Should fix it right up. I had the same issue and that fixed it.
U-verse Forums  •
527527 views
0
View profile
Created: Jun 30, 2009
pennmw83 Created: Jun. 30, 2009
There is no way to do this. If you are trying to record OTA HD that is on the U-Verse lineup, just record that channel, otherwise you are out of luck to record the other OTA channels that are not there. It sucks, I know, but that's what we deal with when ATT does not have the other subchannels from the OTA channels.
U-verse Forums  •
1,0701070 views
0
View profile
Created: Jun 26, 2009
pennmw83 Created: Jun. 26, 2009
Knightefx wrote: So ive heard that phase 2 is a halt because people were giving out the roll out dates and people were calling in to report that they didn't receive it. Pushed back. BAM! I can attest to that... I have 25075 firmware right now. Rumors more than likely... Phase 2 here in Bedford (DFW Metro)
U-verse Forums  •
9090 views
0
View profile
Created: Jun 23, 2009
pennmw83 Created: Jun. 23, 2009
Knightefx wrote: don't worry skeeter dallas is in the 1st. Or do you mean the First of Never! HA! JK.... i hope it's on July 1. I've been rebooting my box every day I get home from work, hoping and praying that it has been updated. Thanks for the hopeful date too!
U-verse Forums  •
7979 views
0
View profile
Created: Jun 10, 2009
pennmw83 Created: Jun. 10, 2009
Here in DFW, no THDVR p2 as of 730a 6/10. Had some sort of DVR update after a reboot, but did not enable remote dvr function.
U-verse Forums  •
633633 views
0
View profile
Created: Jun 1, 2009
pennmw83 Created: Jun. 1, 2009
ziscwg wrote: ............ the SD pictures on many shows are darker and kind of red................. As to that statement.... is the TV connected via component or HDMI? If component, please check and see if the component cables are plugged into the right connector, or connected at all. If possible try swapping the cable if that does not fix the issue. If not, just for kic...
U-verse Forums  •
719719 views
0
View profile
Created: Apr 10, 2009
pennmw83 Created: Apr. 10, 2009
You might try changing the wireless SSID, along with the SSID broadcast turned off. Changing the wifi key is also a good idea to do. It is quite hard, if near impossible, to crack a WPA security key. You might want to check and see if you have any other devices you have set up, other than your printer connecting to the network. It does sound to me though that someone is co...
U-verse Forums  •
325325 views
0
View profile
Created: Mar 3, 2009
pennmw83 Created: Mar. 3, 2009
ms238781 wrote: Any ideas my DVR reboots for no reason. It doesn't matter if its live tv or a recorded program it will suddenly reboot, it happens every hour or two. Also I've started having problems with my STB's. They sometimes say they are not connected to the network or all my recorded programs will not be in the recorded tv guide, when I try to play a recording it fr...
U-verse Forums  •
246246 views
0
View profile
Created: Feb 26, 2009
pennmw83 Created: Feb. 26, 2009
mibrnsurg wrote: We don't know why it works, but shutting off some of those settings make the remote work better, they must be throwing off IR when they are turned on. You should be able to lower the brightness on that individual picture setting so it doesn't hurt your eyes. Chris I want CBET Channel 9 Please NO SD stretch-o-vision HD Channels 1-800-983-2811 to avoid Mr. ...
U-verse Forums  •
1,3891389 views
0
View profile
Created: Feb 25, 2009
pennmw83 Created: Feb. 25, 2009
jwwalker wrote: This has been driving me crazy since I bought a Samsung LCD TV. I can't find any TV settings that make a difference. I bought a longer HDMI cable and moved the receiver to within a couple of feet of the remote, and it still doesn't work well. Maybe I'm getting fewer cases where pushing a button does the wrong thing, but plenty of cases where pushing a butt...
U-verse Forums  •
1,1961196 views
0
View profile
Created: Jan 8, 2009
pennmw83 Created: Jan. 8, 2009
If they don't let you vacation hold service, just downgrade everything till you get back, unless you already have lowest packages... that may be a though.
U-verse Forums  •
1,6141614 views
0
pennmw83 has no accepted solutions.
pennmw83 has no activity.
Activity Feed for pennmw83

Uploaded Images for pennmw83

No images available.