• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: May 25, 2016
jmclark45 Created: May. 25, 2016
@Tigereyze209 that's what I thought, I'm beginning get to thing it is just the modem. Even when the grandkids are here that would add two I pads, one playing mine craft, all others on Facebook, Twitter or snap chat. If smartphone are being used laptops are in sleep mode.
Internet Forum  •
666666 views
0
View profile
Created: May 25, 2016
jmclark45 Created: May. 25, 2016
@att uverse technical care. Not sure of model I am not at home right now. Yes plugged into surge power bar. Speakers are within 1 foot of modem as is one laptop.
Internet Forum  •
767767 views
0
View profile
Created: May 25, 2016
jmclark45 Created: May. 25, 2016
@tigereyze209. Tech said line was fine right after install. Currently we have two laptops, and two smartphones is that too many?
Internet Forum  •
826826 views
0
View profile
Created: May 25, 2016
jmclark45 Created: May. 25, 2016
AT&T changed my modem about a month ago, the original was from about 10 years ago. I was having intermittent complete loss of signal to phone, TV and Internet and WiFi. The issue I'm having with the new model is getting in the net. We receive notice cannot connect, cannot obtain ip address. If I shut down the modem (AT&T recommendation) I am able to connect. My opi...
Internet Forum  •
867867 views
0
View profile
Created: Apr 28, 2016
jmclark45 Created: Apr. 28, 2016
@Icalle thank you for your support. Tell your father and grandfather "thank you for their service"
Wireless Forum  •
2,8442844 views
0
View profile
Created: Apr 27, 2016
jmclark45 Created: Apr. 27, 2016
All I said was there was a lot of angst. I never mentioned anyone. If you are that unhappy then switch carriers. As to my being content with 5.1.1, after serving 23 months in Vietnam I realized what is important and what is just noise. You you friend are just noise.
Wireless Forum  •
3,0003000 views
0
View profile
Created: Apr 26, 2016
jmclark45 Created: Apr. 26, 2016
Seems like a lot of angst on this subject. Exactly how does AT&T make money by delaying this release. Almost everyone says they are going to leave AT&T ASAP, so how does AT&T win anythin? If they lose customers they lose money. I too want MM, but I have no issues with 5.1.1, so I will just wait till it comes out. Perhap the rest of you should just switch to ano...
Wireless Forum  •
1,7541754 views
5
View profile
Created: Apr 16, 2016
jmclark45 Created: Apr. 16, 2016
I agree, I just want to know when. Att always seems to be last. Between, this and this stupid modem they just installed, they are driving me to Comcast and I can't verbalize how much I hate Comcast
Wireless Forum  •
238238 views
0
View profile
Created: Apr 15, 2016
jmclark45 Created: Apr. 15, 2016
It was supposed to release in March, it is now mid April, just read the three other major carriers have release it. What is AT&T'S problem?
Wireless Forum  •
299299 views
View profile
Created: Feb 16, 2016
jmclark45 Created: Feb. 16, 2016
Chris, Thanks I'll keep that in mind for the future. I was thinking I might have to replace the dvr unit I've had it since I first got uverse. I'm thinking it's getting old. Our son and daughter in law, just signed up for uverse, the have a much smaller unit with more recording space. But time will tell.
U-verse Forums  •
121121 views
0
View profile
Created: Feb 15, 2016
jmclark45 Created: Feb. 15, 2016
@ace , sorry, see above
U-verse Forums  •
166166 views
0
View profile
Created: Feb 15, 2016
jmclark45 Created: Feb. 15, 2016
No power outage, TV went off, checked my phone, no wifi, both came back up in a minute or so. Lights stayed on, TV stayed on just said no signal, which means no uverse to that HD MI port.
U-verse Forums  •
170170 views
0
jmclark45 has no accepted solutions.
jmclark45 has no activity.
Activity Feed for jmclark45

Uploaded Images for jmclark45

No images available.