• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: May 24, 2016
chipfiev Created: May. 24, 2016
I've seen the same issue as you. Thanks for the tip. I can confirm that I cannot login over wifi but, when switching to cellular, I can login just fine. Hopefully using my hotspot will allow my wifi-only iPad to login...we'll try that tonight.
DIRECTV Forum  •
147147 views
0
View profile
Created: Sep 14, 2012
chipfiev Created: Sep. 14, 2012
I really wish U-verse could have done sometihng about this. When viewing the same DD2.0 material via U-verse and OTA reception, U-verse has drop outs and my OTA signa (via TV tuner or TiVo & antenna) is perfect. While I know Onkyo and AT&T have both said it's the other's fault, my experience points a finger at the U-verse equipment. I must admit I recently dropped U-verse...
U-verse Forums  •
4,9394939 views
0
View profile
Created: Jun 18, 2012
chipfiev Created: Jun. 18, 2012
I just bought a new receiver (Onkyo TX-NR-616) and have started to notice some audio dropouts. Since this does seem to be a common issue, I thought I would share what I've found since it does seem to be a bit different. If anyone can provide any insight I sure would appreciate it. When surround sound is enabled on my STB, DD5.1 material is perfect. PCM material (from non-...
U-verse Forums  •
5,3145314 views
View profile
Created: Jun 27, 2009
chipfiev Created: Jun. 27, 2009
My 5.1 surround sound has been fixed, a day sooner than promised by AT&T support.
U-verse Forums  •
127127 views
0
View profile
Created: Jun 25, 2009
chipfiev Created: Jun. 25, 2009
I called tech support today and Chicago is scheduled to get the 5.1 audio fix on June 28th.
U-verse Forums  •
199199 views
0
View profile
Created: Jun 25, 2009
chipfiev Created: Jun. 25, 2009
I don't seem to have that...I take that to mean that this update is really two updates.
U-verse Forums  •
8989 views
0
View profile
Created: Jun 24, 2009
chipfiev Created: Jun. 24, 2009
I'm in Chicago (northern suburbs) and just noticed the new update. I've got phase 2 of the THDVR (which works great) and the new blue menus. I also no longer have 5.1 audio over my optical cable connection. It worked perfectly yesterday. I'm going to check this out tomorrow and hope that AT&T will fix this without a call to tech support. I have read that other areas had th...
U-verse Forums  •
8989 views
0
chipfiev has no accepted solutions.
chipfiev has no activity.
Activity Feed for chipfiev

Uploaded Images for chipfiev

No images available.