• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jul 16, 2010
ibill1 Created: Jul. 16, 2010
I'm getting a new player this weekend that supports netlix. I have a CAT5 cable to connect it. I haven't been behind the boxes yet but do both the DVR box and RG have this ethernet port and if so which is the better one to use. Also, I currently have express at 1.5 and realize I will need to upgrade to get HD from netflix. Will the pro plan at 6 download be good enough? A...
U-verse Forums  •
547547 views
View profile
Created: Jul 23, 2009
ibill1 Created: Jul. 23, 2009
Yes, this is exactly my situation. Not a big deal though. Thanks for the replys
U-verse Forums  •
290290 views
0
View profile
Created: Jul 20, 2009
ibill1 Created: Jul. 20, 2009
Yes, this is what I'm refering to. The sound from the DVR to the Denon receiver is fine through the optical outlet.. But the HDMI audio signal does not pass to the TV speakers unless I switch back to stereo, I get the incompatible signal.
U-verse Forums  •
618618 views
0
View profile
Created: Jul 10, 2009
ibill1 Created: Jul. 10, 2009
Thanks. It did before the upgrade. I would get audio from both the TV and receiver. It does work through the component imput but not the HDMI.
U-verse Forums  •
618618 views
0
View profile
Created: Jul 10, 2009
ibill1 Created: Jul. 10, 2009
I received the update Tuesday here in San Diego. I was out of town but when I rebooted this morning I got the Audio output selection that wasn't there before. However, when I select surround, I get no sound through the speakers on my Tv but do through my 7.1 receiver, it says incompatible signal. It always worked both through the TV and receiver. I adjusted all selections ...
U-verse Forums  •
618618 views
ibill1 has no accepted solutions.
ibill1 has no activity.
Activity Feed for ibill1

Uploaded Images for ibill1

No images available.