• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Sep 28, 2010
dlennard Created: Sep. 28, 2010
It has been 6 days now and my system is working great. Not one drop in six days. If you are still having problems with the 2 wire and Mac just get rid of the 2 wire and save yourself a lot of headaches.
Internet Forum  •
8,3468346 views
0
View profile
Created: Sep 22, 2010
dlennard Created: Sep. 22, 2010
I have been an at&t user for about 10 years and about 60 days ago got a 2-wire router to replace my old equipment. What a big mistake - the system just keeps dropping the signal. I am running a hardwired dell pc with windows and a wireless macbook pro. I don't think the mac works with the 2-wire and keeps causing the dropping of the signal. I have called at&t several time...
Internet Forum  •
8,3468346 views
0
dlennard has no accepted solutions.
dlennard has no activity.
Activity Feed for dlennard

Uploaded Images for dlennard

No images available.