• Favorite forums
View profile
Oct 14, 2009
oneillma Oct 14, 2009
I made sure to use the new pop.att.yahoo.com and smtp.att.yahoo.com in my email program. When I stopped using the mail.bellsouth.net servers, it seems to have fixed the problem. I don't think the old mail.bellsouth.net servers are authenticating correctly, causing email to be flagged as spam. try that and see if it helps, Margaret
Internet Forums  •
1,7011701 views
View profile
Oct 14, 2009
oneillma Oct 14, 2009
I had this happen with my bellsouth.net accounts too. Check on the new att.yahoo web site. Look for these messages in your spam folder. Also, If you are using a PC/MAC email application, check how you are sending your email. I used to use the old pop/smtp servers of "mail.bellsouth.net" But, there are new ones: I switched to "pop.att.yahoo.com" and "smtp.att.yahoo.com". Th...
Internet Forums  •
7,4647464 views
View profile
Oct 14, 2009
oneillma Oct 14, 2009
If you are using a PC/MAC email application, check how you are sending your email. I used to use the old pop/smtp servers of "mail.bellsouth.net" But, there are new ones: I switched to "pop.att.yahoo.com" and "smtp.att.yahoo.com". There are new ports (995 and 465) and you have to ensure that authentication is occurring. You can find the specifics for your email application...
Internet Forums  •
2,1672167 views
View profile
Oct 14, 2009
oneillma Oct 14, 2009
I just had the same issue. I spoke with ATT/Bellsouth/Yahoo for hours and got nowhere. But I found a way to fix it. Check how your MAC is sending email. I was using my PC with outlook and I was still using the old pop/smtp servers of "mail.bellsouth.net" But, there are new ones: I switched to "pop.att.yahoo.com" and "smtp.att.yahoo.com". There are new ports (995 and 465) a...
Internet Forums  •
337337 views
oneillma has no accepted solutions.
oneillma has no activity.
Activity Feed for oneillma

Uploaded Images for oneillma

No images available.