• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Mar 28, 2011
SparkyRadar Created: Mar. 28, 2011
Ditto here in Central California. 12 meg service on my new U-Verse is far worse than the Elite 6 meg. service on my old regular ADSL. Cannot stream video reliably, cannot even update my wife's iPhone...the 690 meg. D/L stalls so much iTunes times out after a couple hundred megs. Am nearing the end of my 30 day "money-back-guarantee" period...I may have to fight to get my ...
U-verse Forums  •
2,4062406 views
0
View profile
Created: Mar 9, 2011
SparkyRadar Created: Mar. 9, 2011
Had an AT&T tech out on Monday 3/7 for an outside line issue, and he contacted "Tier 2" by phone after I mentioned the "OnDemand freezing for 2 secs. every 45-50 seconds issue" that I am having, and he said they know about it and there is an "open ticket" on it...no ETA (this is Central California).
U-verse Forums  •
866866 views
0
View profile
Created: Mar 9, 2011
SparkyRadar Created: Mar. 9, 2011
I am in! (As "SparkyRadar") New install...working out outside line issues...they have fixed 2 "high impedence opens", a grounding issue, and a lack of "carbons" in new NID box by initial U-Verse installer. Tech coming tomorrow for AM interference issues.
U-verse Forums  •
2,6142614 views
0
View profile
Created: Mar 6, 2011
SparkyRadar Created: Mar. 6, 2011
Central California here. I am getting the "feeling" that this is a "Head End"/centralized issue, and not an individual user issue.
U-verse Forums  •
990990 views
0
View profile
Created: Mar 5, 2011
SparkyRadar Created: Mar. 5, 2011
I have the same problem...what part of the country are you in? Mine freezes for about 2 seconds every 45 seconds like clockwork. Same for all STB's (4). I was initially thinking it was an AT&T "Head End" problem, but I am also having video streaming issues (Flash, Netflix, etc.) and a really high number of "corrected errors" in the RG log/U-Verse Realtime "Error Table" ta...
U-verse Forums  •
1,0441044 views
0
View profile
Created: Feb 28, 2011
SparkyRadar Created: Feb. 28, 2011
I have the Linksys/Cisco version: http://www.linksysbycisco.com/AE/en/products/PLTK300 Totallly reliable so far (over one year)...and dead easy to set up. Don't confuse your U-Verse plan speed with power line networking speeds, the PLN boxes should do more like 80Mbps.
U-verse Forums  •
1,1581158 views
0
SparkyRadar has no accepted solutions.
SparkyRadar has no activity.
Activity Feed for SparkyRadar

Uploaded Images for SparkyRadar