• Favorite forums
View profile
Created: Dec 11, 2010
dellsweig Created: Dec 11, 2010
repinheiro wrote: Anyone experiencing this issue today, 12/10? I've had the MicrCell for over 6 months. The only issues I've had so far were fixed by rebooting the MicrCell and/or my internet router. But this morning I experienced the call failed issue. Called a clueless AT&T rep who was asking questions such as "what phone number did you call?", "how long have you had yo...
Wireless Forums  •
2,8802880 views
View profile
Created: Dec 8, 2010
dellsweig Created: Dec 8, 2010
Wireless_Guru wrote: Dellsweig, Can you please ask your sources if there's any way to tell when the latest fix has been sent to the MicroCell. Noticeably improved ping times? Increased download speed? I get around 1Mbps on the MC, 2-3Mbps on the macro network, and 5Mbps on my Wi-fi network. Anything end users can test? The last I spoke with anyone from Microcell Engineeri...
Wireless Forums  •
1,5941594 views
View profile
Created: Dec 7, 2010
dellsweig Created: Dec 7, 2010
AnClar wrote: Wireless_Guru wrote: No changes in Reno. Still getting > 500ms ping times, ~1000K download and 56K upload. Maybe firmware updates are being rolled out by region? At the risk of beating a VERY dead horse, the fact that we have to sit here and speculate about whether there will be, have been, or are ever going to be, any firmware updates to address the issues ...
Wireless Forums  •
1,7591759 views
View profile
Created: Nov 29, 2010
dellsweig Created: Nov 29, 2010
did you think it might be your ISP?? If you are DSL it is not uncommon to drop while idle - this is easily overcome by seting keep-alives (if you manage PPPoE on the router. If you are a comcast customer - then their DNS has been down over major parts of the US
Wireless Forums  •
794794 views
View profile
Created: Nov 28, 2010
dellsweig Created: Nov 28, 2010
Wireless_Guru wrote: Everytime my son turns on his XBOX - which is about 6 feet away from the MC - the 3G light on the MC starts blinking. The MC will eventually reestablish connection, but then keep disconnecting as long as the XBOX is on. Anyone else experiencing this? Where's the November update - and I wonder if a fix for this would be included in the update? Do you k...
Wireless Forums  •
889889 views
View profile
Created: Nov 24, 2010
dellsweig Created: Nov 24, 2010
I know its strange to praise the vendor/carrier in these forums BUT...... After MANY MANY years of substandard coverage under Celluar One, followed by substandard coverage under Cingulair followed by substandard covereage by ATT, it looks like most of southern NY state was lit up today with 5 bars of 3G bliss THANKS to all the techs that worked long and hard to bring this...
Wireless Forums  •
8989 views
View profile
Created: Nov 22, 2010
dellsweig Created: Nov 22, 2010
Jay Levitt wrote: Since you've been doing traffic analysis, can you confirm that the FAQ is wrong and that the microcell doesn't need to have incoming traffic forwarded to it (e.g. ports 443, 4500, ...) I do not forward ANY ports and I have uPnP disabled on my router. My MC works perfectly. The MC uses a secure tunnel which it establishes (outbound). There is no need for ...
Wireless Forums  •
1,9311931 views
View profile
Created: Oct 31, 2010
dellsweig Created: Oct 31, 2010
mnc042 wrote: My speedtest came out at 569kbps / 49kbps. So I'm thinking I didn't get the bandwidth fix. At least the phone works again. I sure hope the stutter and "call failed" problems are resolved soon, too. This sure has been anything but a smooth ride.. \marc I have the "fix" for upload - specifically MMS photos and it did not involve increasing the upload cap. I ca...
Wireless Forums  •
6,1686168 views
View profile
Created: Oct 29, 2010
dellsweig Created: Oct 29, 2010
mnc042 wrote: My femto had been working as well as possible -- with the stuttering, with the occasional "call failed" -- untili two days ago. Starting then, every outbound call fails -- either immediately, or after 30 seconds of trying, or after it seems to connect then drops immediately. ("Call ended" appears on the display). Inbound calls do not arrive on any of the pho...
Wireless Forums  •
6,2966296 views
View profile
Created: Oct 18, 2010
dellsweig Created: Oct 18, 2010
jmatero wrote: Ok, iPhone 4 and iPhone 3GS. Any attempts at outgoing calls: CALL FAILED. Second attempt, hit or miss. 3rd attempt usually works. Incoming is the same. Somebody calls and no ring... Rolls to voicemail. 2nd attempt usually works. Just out of curiosity..... are you on DSL??
Wireless Forums  •
10,20710K views
View profile
Created: Oct 13, 2010
dellsweig Created: Oct 13, 2010
AnClar wrote: Absolutely...I don't really care all that much about the bandwidth per se either, but it would be nice if MMS would work reliably. The rest of my MCell functions work reasonably well. BTW, what is the procedure to get into that test group? I recognized your nick from another (non AT&T) product test we're both involved with. I also test a lot for different co...
Wireless Forums  •
532532 views
View profile
Created: Oct 12, 2010
dellsweig Created: Oct 12, 2010
UNSC_REACH wrote: As a user of the MicroCell, I agree with NSAYER on this. I don't have problems with mine, but I also have perfect coverage at home - so if the MicroCell wasn't working right, my iPhone just connects to the local network. But I see all these people with problems, all these very technical people that document the issue. I'd like ATT to let everyone know wh...
Wireless Forums  •
1,7221722 views
dellsweig has no accepted solutions.
dellsweig has no activity.
Activity Feed for dellsweig

Uploaded Images for dellsweig

No images available.