• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Oct 20, 2012
todthebod Created: Oct. 20, 2012
I'll also add that even if wifi disconnects during hibernation, in my case I have nothing pushing/pulling and everything set to wifi only. Plus in the 5 years that I've had an iphone my setting have basically been the same and I've never gone over 200mb\month. . I have my phone set up to not send or receive pretty much anything and I'm still getting data sent early mornin...
Wireless Forum  •
56,82656K views
0
View profile
Created: Oct 20, 2012
todthebod Created: Oct. 20, 2012
This is a problem that a lot of people are having so both ATT and Apple are going to have to do something about it. First, ATT has to come clean with exactly what the data is that is being sent. Based on everything I've read on the web, it may be something shady. FWIW here's the iLounge post, post 33 here: http://www.ilounge.com/index.php/news/comments/u.s.-iphone-users-r...
Wireless Forum  •
56,85656K views
0
View profile
Created: Jun 26, 2011
todthebod Created: Jun. 26, 2011
Ever since Wednesday, June 15 service has been worse than ever in the Easley, Greenville, Spartanburg area. We did have some strong storms roll through that day so I'm wondering if there is an equipment problem? Before then, I would get 3 bars of 3G at work, now I get none unless I walk to one corner of the plant, then I can barely get a bar of Edge. I also could get 3 ba...
Wireless Forum  •
175175 views
View profile
Created: Aug 20, 2008
todthebod Created: Aug. 20, 2008
I'm getting searching for sat signal on some HD channels. Sometimes they work and sometimes they don't. Everything has been running perfect for about a year then all of a sudden about a month ago I start getting searching for sat signal. HR20... Satellite transponders (32 total at 101º) [Most of your standard definition channels are beamed from 101ºW] 1-8 92 90 78 96 79 9...
DIRECTV Forum  •
3030 views
View profile
Created: Jan 7, 2008
todthebod Created: Jan. 7, 2008
I do have an HR20-700 but the network installation kit does not show up in available hardware.
DIRECTV Forum  •
00 views
0
View profile
Created: Jan 6, 2008
todthebod Created: Jan. 6, 2008
I inquired about the installation kit for the VOD for the HR20 and this is the reply I received...... Subject Network Installation Kit Discussion Thread Response (Josephine) 01/06/2008 10:25 PM Dear Mr. , Thanks for writing and for asking us about an installation kit. I see that you’ve been with us a while. We want you to know that we recognize you as a valued and loyal c...
DIRECTV Forum  •
228228 views
View profile
Created: Feb 7, 2007
todthebod Created: Feb. 7, 2007
The guy just hooked up my HR20 and put up the new dish. When I ordered they said that I would get a dish with 5 LNBs because I would need 5 to get all the future HD channels and HD locals that are supposed to be here in April. The dish that the guy put up only has 3 LNBs. Was I supposed to get 5?
DIRECTV Forum  •
173173 views
todthebod has no accepted solutions.
todthebod has no activity.
Activity Feed for todthebod

Uploaded Images for todthebod

No images available.