• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jun 8, 2011
twalker3rd Created: Jun. 8, 2011
My reception at work, in the Corporate Landing area is steadily getting worst. In my office I am the only one with AT&T, everyone else has Verizon. I am the only one with reception issue. Is there anyone else in this area with this problem? Does anyone have a fix for this problem? Trey iPhone 4
Wireless Forum  •
155155 views
View profile
Created: Aug 3, 2010
twalker3rd Created: Aug. 3, 2010
I got home yesterday and had 5 bars. I am not able to make and receive call at home. WAHOO!!!!!!!
Wireless Forum  •
5,3655365 views
0
View profile
Created: Aug 2, 2010
twalker3rd Created: Aug. 2, 2010
Spoke with tech on the phone. He re-registered my microcell. He said that something he has seen with the registration is the issue. By capitalizing all the letters in the address, takes care of the problem. I went home and cycled the power and 20 minutes later, I got an email saying that it was activated. I have not been back home yet, but I am keeping my fingers crossed....
Wireless Forum  •
5,3965396 views
0
View profile
Created: Aug 2, 2010
twalker3rd Created: Aug. 2, 2010
I picked up a Microcell yesterday. I have not be able to get it to activate, still shows activation pending. I have it in Priority mode, direct connection from my cable modem. 3G bars have been blink since about 5:30pm yesterday. other lights are solid. I have my wireless plugged into the microcell. wireless is working fine. Can anyone give me any suggestions. Thanks!!!!
Wireless Forum  •
5,4265426 views
View profile
Created: Jul 16, 2010
twalker3rd Created: Jul. 16, 2010
hikergirl wrote: I recommend macrumors.com they are way more free than this forum and have funnier younger people. Everyone on here is mostly upight old dudes. LOL Come here little girl, I have some candy for you.
Wireless Forum  •
618618 views
0
View profile
Created: Jul 16, 2010
twalker3rd Created: Jul. 16, 2010
I have this same issue. I have to reboot the phone at least once a day. It is enough to drive you crazy. Maybe that is way I got the phone in the first place, i am already crazy.
Wireless Forum  •
11,78311K views
0
View profile
Created: Aug 2, 2010
twalker3rd Created: Aug. 2, 2010
Spoke with tech on the phone. He re-registered my microcell. He said that something he has seen with the registration is the issue. By capitalizing all the letters in the address, takes care of the problem. I went home and cycled the power and 20 minutes later, I got an email saying that it was activated. I have not been back home yet, but I am keeping my fingers crossed....
Wireless Forum  •
5,3965396 views
0
twalker3rd has no activity.
Activity Feed for twalker3rd

Uploaded Images for twalker3rd

No images available.