• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Apr 1, 2013
tjsingh Created: Apr. 1, 2013
I was using two PlugLink 9650 ethernet adapters (they plug to power outlets and have ethernet port) to provide internet connection to my Cisco SPA 3102. My residential gateway was in one room and ATAs in different room. AT&T technician pointed out that I would be getting only 1.5Mbps speed from these adapters while my residential gateway is giving 12Mpbs. I was able to in...
U-verse Forums  •
10,71210K views
0
View profile
Created: Feb 14, 2013
tjsingh Created: Feb. 14, 2013
Thanks BeeBee. That was a nice find. I have changed the SIP port number. I will update in couple of days if it made any difference. Future9 support had following to say. They are willing to put a trace if problem continues. Hello, Basically it comes down to internet connectivity - either you->pbxes or pbxes->us had a momentary loss of internet service. Or otherwise anothe...
U-verse Forums  •
11,42511K views
0
View profile
Created: Feb 13, 2013
tjsingh Created: Feb. 13, 2013
I made two outgoing US calls that dropped after 15 minutes and 29 minutes respectively. The battle is far from over. Need to find a way to debug this. Will contact future9 to see if they can help. PBX status log shows: NOTICE[87791] chan_sip.c: Disconnecting call 'SIP/tjsingh-201-d87b' for lack of RTP activity in 61 seconds Any clues, folks?
U-verse Forums  •
11,48111K views
0
View profile
Created: Feb 12, 2013
tjsingh Created: Feb. 12, 2013
I had also posted my question here: http://www2.pbxes.com/forum/thread.php?threadid=1360037146&sid=34eea56de44913ce2d0ff0ceebcda4cc After resetting the SPA 2102 and PAP2T, problem was still there. I stumbled upon this post: http://www.toao.net/25-linksys-ata-configuration and the only change I made after the factory reset was >>As we planned to place our device behind a r...
U-verse Forums  •
11,54611K views
0
View profile
Created: Feb 11, 2013
tjsingh Created: Feb. 11, 2013
I swtiched from comcast to ATT Uverse and now the call drop after 5-6 minutes. For first five minutes, there is no issue with the call. I am using SIPURA SPA 2102 and PAP2T and my voip provider is future9.com for local calls and voipdiscount for international calls. I am using pbxes.org to host my device. I am forwarding the port 5060 and RTP ports ( 16384 - 16482) to my ...
U-verse Forums  •
11,60111K views
View profile
Created: Jul 10, 2009
tjsingh Created: Jul. 10, 2009
I have called warranty department and my 3rd device is on the way. Thanks for your support!!
Wireless Forum  •
3,2513251 views
0
View profile
Created: Jul 9, 2009
tjsingh Created: Jul. 9, 2009
I did the master reset yesterday and I forgot my phone at home today. Had 5 missed calls and a frozen phone in the evening. Master reset was done as follows: Menu->Reset Settings-> Select All -> Hit reset -> Enter pin twice -> Confirm Yes.
Wireless Forum  •
3,2823282 views
0
View profile
Created: Jul 9, 2009
tjsingh Created: Jul. 9, 2009
I really appreciate that you took time to read my message. No. I have not installed any app, whatsoever.
Wireless Forum  •
3,2963296 views
0
View profile
Created: Jul 9, 2009
tjsingh Created: Jul. 9, 2009
I returned my first phone after I had issues with phone 1. The phone would reboot itself in the middle of the call. 2. The phone would freeze when a call is received. The 2nd unit froze again when getting a call and I failed to receive it. After master reset, the next day phone just froze and I had to pull the battery out to reset it. Here is the firmware version: SOFTWAR...
Wireless Forum  •
3,3053305 views
tjsingh has no accepted solutions.

Uploaded Images for tjsingh

No images available.