• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: May 19, 2009
sodajerk1 Created: May. 19, 2009
jii wrote: have you tried using openDNS? Everything started working fine the next morning. Seems like there must have either been an outage for support of this phone or the phone itself has an issue. I will continue to monitor.
Wireless Forum  •
4,2414241 views
0
View profile
Created: May 17, 2009
sodajerk1 Created: May. 17, 2009
Thanks for the number. I'll give this a try in the early AM. Hopefully it'll save me a trip to the AT&T store.
Wireless Forum  •
4,2894289 views
0
View profile
Created: May 17, 2009
sodajerk1 Created: May. 17, 2009
I checked-out the recommendations on the answer center link but had tried each of these already. Thanks for the suggestion, anyway.
Wireless Forum  •
4,2904290 views
0
View profile
Created: May 17, 2009
sodajerk1 Created: May. 17, 2009
For the past two days, I've been unable to connect to the internet via MediaNet. The browser cycles through several connection attempts then a message appears stating "DNS Error". There doesn't appear to be anyplace to verify or adjust DNS settings. The one place these settings do appear, "Advanced Settings" they're set to 0.0.0.0 and are greyed out. Since it's Sunday, I c...
Wireless Forum  •
4,3104310 views
View profile
Created: Jul 11, 2008
sodajerk1 Created: Jul. 11, 2008
I appreciate the helpful suggestions. A couple points of clarification: My prior router does not work in bridge or access point mode so I'll have to go out and buy another router to run 802.11N and UPnP behind the U-Verse Router. I just think it's disappointing that U-verse doesn't offer these features. While it may be true that U-Verse subscribers still have complimentar...
U-verse Forums  •
475475 views
0
View profile
Created: Jul 10, 2008
sodajerk1 Created: Jul. 10, 2008
I recently switched from Comcast Cable + ATT Elite DSL (6.0 Mbps) to U-Verse with an upgrade to 3.0 Mbps (I couldn't justify the steeper upgrade price to stay at 6.0 Mbps). Here are a few unpleasant surprises I discovered that people considering the switch should consider: Two Wire Gateway does not support 802.11n which has been widely available for over two years. This r...
U-verse Forums  •
475475 views
sodajerk1 has no accepted solutions.
sodajerk1 has no activity.
Activity Feed for sodajerk1

Uploaded Images for sodajerk1

No images available.