• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Aug 6, 2015
sdlevi27 Created: Aug. 6, 2015
Today's iOS 9 Beta 5 update seems to provide a toggle to enable AT&T Wifi Calling, but the splash page after enabling says it's not available in our area. Is there a schedule for when this will be enabled?
Wireless Forum  •
783783 views
View profile
Created: Dec 14, 2014
sdlevi27 Created: Dec. 14, 2014
Yeah it looks like they backed out their upgrade. I'm back to the broken account page now.
Wireless Forum  •
564564 views
0
View profile
Created: Dec 13, 2014
sdlevi27 Created: Dec. 13, 2014
Looks like there was a new release of the website overnight. I can now log in and see a redesigned view of my account.
Wireless Forum  •
614614 views
0
View profile
Created: Nov 11, 2014
sdlevi27 Created: Nov. 11, 2014
I have (and continue to experience) the same issue. When I spoke to customer support they said it's an error impacting anyone with more than 10 lines on their account. I can't believe it's been happening for 10+ days now and no resolution.
Wireless Forum  •
955955 views
0
View profile
Created: Feb 15, 2012
sdlevi27 Created: Feb. 15, 2012
+1. Ever since approximately the beginning of this year, my Microcell has tranformed into being rock solid (or in other words, the way the device was advertised to act and should have been since Day 1). No dropped calls, no echoing, no cutting out during coversations. Rock. Solid.
Wireless Forum  •
3,9743974 views
0
View profile
Created: Nov 10, 2011
sdlevi27 Created: Nov. 10, 2011
No one outside AT&T/Cisco knows. The communication from AT&T regarding the issue has been pitiful.
Wireless Forum  •
1,3731373 views
0
View profile
Created: Nov 10, 2011
sdlevi27 Created: Nov. 10, 2011
See this massive thread: http://forums.wireless.att.com/t5/3G-MicroCell/Delay-when-placing-calls/td-p/2692837 Summary: It's been going on for 1.5 years, AT&T knowledges (not publicly) that it's a bug, eventually will be "fixed"
Wireless Forum  •
1,3821382 views
0
View profile
Created: Jun 5, 2011
sdlevi27 Created: Jun. 5, 2011
Woke up this morning to no service. 3G light is solid but no phones can connect. Tried a reboot (phones and microcell) with no luck. I assume it's an outage on AT&T's side but I really don't feel like calling their useless tech support.
Wireless Forum  •
245245 views
View profile
Created: Oct 20, 2010
sdlevi27 Created: Oct. 20, 2010
Back online in Cary at 10pm
Wireless Forum  •
1,2731273 views
0
View profile
Created: Oct 20, 2010
sdlevi27 Created: Oct. 20, 2010
Yep, another outage here in Cary. Unreal.
Wireless Forum  •
1,0661066 views
0
View profile
Created: Oct 20, 2010
sdlevi27 Created: Oct. 20, 2010
Interesting. What channel did you go from and to on the WiFi network? I'm no wireless engineer, but I would think they opperate in very different frequencies (cell signal at 850mhz/1900mhz, 802.11 at 2.4, 3.6 or 5Ghz) that they would not interfere.
Wireless Forum  •
2,0042004 views
0
View profile
Created: Oct 7, 2010
sdlevi27 Created: Oct. 7, 2010
Back online here in Cary as well
Wireless Forum  •
1,1431143 views
0
sdlevi27 has no accepted solutions.
sdlevi27 has no activity.
Activity Feed for sdlevi27

Uploaded Images for sdlevi27

No images available.