• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Apr 21, 2008
bjsharp Created: Apr. 21, 2008
I am not to the bottom of my speed problem but when I called ATT tech they said that the closest tower was 25 miles away. I said "no, I'm looking at it 1/3 mile away. The lady was adamant that no tower was nearby. I said I had full bars a -63 signal, etc. She finally got with someone else and then said "That's not our tower, that's a Cell1". Today I went to the store and ...
Wireless Forum  •
2,6442644 views
0
View profile
Created: Apr 21, 2008
bjsharp Created: Apr. 21, 2008
The answer was AT_OPSYS=5. I got this from a tech at ATT. Thank you for setting me on the right path.
Wireless Forum  •
2,0092009 views
0
View profile
Created: Apr 19, 2008
bjsharp Created: Apr. 19, 2008
I brought my laptop to Tunkhannock, PA. The signal is great (-63), I have an "E" on my phone, the tower is within 1/2 mile, speeds are 42 down, 21 up. I went to the local store. They had no solution other than bring my laptop in and let them try some stuff. I get the feeling that they might know what the problem is but can't tell me because they will get in trouble. It se...
Wireless Forum  •
2,6842684 views
0
View profile
Created: Apr 19, 2008
bjsharp Created: Apr. 19, 2008
I called tech because I am not getting the speeds I should be based on their maps. The lady had me change my card to 2g only to see if it helped. It did not. I thought we changed it back to automatic but I see it still says "2G only". I know I clicked on communications manager and then hit "ctrl,shift, and F9". What do I enter to get back to automatic selection?
Wireless Forum  •
2,0722072 views
bjsharp has no accepted solutions.
bjsharp has no activity.
Activity Feed for bjsharp

Uploaded Images for bjsharp

No images available.