• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Jul 2, 2013
mccwam01 Created: Jul. 2, 2013
If you want to use your Belkin router's DHCP you will have to set your NVG510 to a different subnet. NVG510's Device IPv4 Address=192.168.1.1 Submask of 255.255.0.0 DHCP Start Address 192.168.123.2 DHCP Ending Address 192.168.123.4 (had this way to only to test some test equipment) Passthru mode DHCPS-Fixed with the mac address of my router. My Router's address is 192.168...
U-verse Forums  •
18,50518K views
0
View profile
Created: Mar 6, 2013
mccwam01 Created: Mar. 6, 2013
I'm Back!!! After months of using just the NVG510 as my router, decided to put my foot back in the water (NVG510 in Passthrough mode again). Back story: I was a DSL subscriber using the Netgear FVS318G then upgraded to the Cisco RVS4000 before getting tricked into upgrading from DSL to U-Verse. Could never get the FVS318G working with the NVG510 but the RVS4000 worked at ...
U-verse Forums  •
19,38219K views
0
View profile
Created: Sep 19, 2012
mccwam01 Created: Sep. 19, 2012
Well.. I've finally had enough (for awhile). After almost 10 months of IP passthru to a Cisco RVS4000 VPN router, I'm taking a breather. I had the RVS4000 in operation for about 5 months (before) on DSL in TRUE Bridge mode without a problem. Switching to U-Verse with the NVG510 in Passthru I can run for a month or two then one day I can't access certain websites (like yah...
U-verse Forums  •
20,85620K views
0
View profile
Created: Jan 18, 2012
mccwam01 Created: Jan. 18, 2012
On a trip to Las Vegas last weekend I found my old Moto Razr 9x unable to hold a charge so I bought the Galaxy S2 Skyrocket there. I was also told it worked with the Microcell and that if I was unsatisfied I could return it for a modest restocking fee within 30 days. When I returned home on the 17th of January (yesterday) and tested it with my microcell it didn't work. My...
Wireless Forum  •
2,5852585 views
0
View profile
Created: Jan 11, 2012
mccwam01 Created: Jan. 11, 2012
I was able to get my setup working using pass-through on the NVG510. My Cisco router supports loopback so I don't have to change anything when I take my laptop outside my intranet. The router also forwards the right ports to each (different) servers. The MicroCell seems to work (cellphone clarity is very good). The Netgear WPN824 was my router (some time ago) but I've rep...
U-verse Forums  •
49,49549K views
0
View profile
Created: Dec 28, 2011
mccwam01 Created: Dec. 28, 2011
drosengarden wrote: However this same web server has some SECURE site (HTTPS) applications running on it. I can access those secure sites using the correct port when using the local IP address. However - if I use either the Broadband IP address or the dynamic DNS domain name with the same port - the sites don't come up - browser says it's just a dead end. I have port 443 ...
U-verse Forums  •
48,98948K views
0
mccwam01 has no accepted solutions.
mccwam01 has no activity.
Activity Feed for mccwam01

Uploaded Images for mccwam01