• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Nov 12, 2010
psubill78 Created: Nov. 12, 2010
really? no replies? come on att... seriously?
Wireless Forum  •
4,1414141 views
0
View profile
Created: Nov 11, 2010
psubill78 Created: Nov. 11, 2010
Where can I get formal receipts for the recurring iPad data plan? I get a generic email on the renewal, but this isn't good for expense report purposes.
Wireless Forum  •
4,2364236 views
View profile
Created: Mar 29, 2009
psubill78 Created: Mar. 29, 2009
Best buy still sells refubs to existing customers eligable for upgrade.... But yes, AT&T stopped selling refurbs to existing customers effective 3/25
Wireless Forum  •
4,1704170 views
0
View profile
Created: Jun 11, 2008
psubill78 Created: Jun. 11, 2008
I found the issue to be related to the BIOS on my Dell D630 laptop. Upgrading to the newest BIOS solved the issue.
Wireless Forum  •
1,7391739 views
0
View profile
Created: Jun 11, 2008
psubill78 Created: Jun. 11, 2008
I am travelling now, and my card keeps bouncing between 2 bars of 3G, and 4 bars of Edge. How can I force it to stay on 3G. Even w/ the 2 bars, I'm getting good speeds. Also - What is the recommended external antenna for the 881, for indoor usage. Nothing too obnoxiously huge.
Wireless Forum  •
2,3762376 views
View profile
Created: Jun 11, 2008
psubill78 Created: Jun. 11, 2008
I had this issue on my Dell (as you mentioned) and a bios upgrade fixed it. Check your bios, make sure it is the most current.
Wireless Forum  •
2,7132713 views
0
View profile
Created: May 13, 2008
psubill78 Created: May. 13, 2008
Everytime I put the card in, XP freezes. The card itself seems to log in to the network and obtains signal (the 3g light comes up solid). Any suggestions? Event logging doesn't seem to show any issues/errors.
Wireless Forum  •
1,8841884 views
psubill78 has no accepted solutions.
psubill78 has no activity.

Uploaded Images for psubill78

No images available.