• Favorite forums
  • My latest badges
My latest badges
Subject Forum Replies New Author Views Last Post
This is a topic with new unread messages

0 0 0 0
Blog Idea Exchange There are no unread messages in this message board Q&A This is a topic with new unread messages This is a popular topic with no new messages This is a topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages This is a popular topic that you have replied to with new unread messages There are no new messages in this topic Solved! Message contains an attachment Message contains no text Message contains a video Message contains an image
View profile
Created: Mar 18, 2009
zrunar Created: Mar. 18, 2009
Well, I spent over an hour talking to AT&T tech support. They told me that they no longer provide tech support for xpress mail. The tech walk me through step by step to set up my email through POP on my Palm Treo750. You should call tech support also. I too hope they (someone) find a fix to this problem. It is not acceptable for a glitch like this and it affects quite a f...
Wireless Forum  •
5,0015001 views
0
View profile
Created: Mar 14, 2009
zrunar Created: Mar. 14, 2009
All I know is that I got tech support to help set up my email through POP. I have been using Xpress mail for over two years now and it suddenly stopped working. Tech support told me that they do not provide tech support for Xpress mail. I tried re-registering my email through Xpress and kept giving me error msg of S7110... So now, my email through POP is fine...But, we'll...
Wireless Forum  •
1,5651565 views
0
View profile
Created: Mar 14, 2009
zrunar Created: Mar. 14, 2009
Xpress mail is crappy and they should fix the problem. Mine express mail stopped working and it was frustrating. I just got tech support to help me set up my email using POP. By the way, my POP was set up to read my sbcglobal.net email. Can I also set it up to retrieve AOL email? If so, how do I do that thru POP and what do I enter into the incoming and outgoing mail serv...
Wireless Forum  •
2,6852685 views
0
View profile
Created: Mar 14, 2009
zrunar Created: Mar. 14, 2009
Xpess mail is crap...and since stop working for me approx 3 wks ago. I was instucted step by step to set up POP to get my sbcglobal.net email...Thus far, it has been working well. Xpress mail or whomever is responsible for should issue a notice to folks that it is not woking or am giving people problems. Also, they should fix the problem ASAP. David
Wireless Forum  •
2,5942594 views
0
View profile
Created: Mar 14, 2009
zrunar Created: Mar. 14, 2009
I've been having problems with Xpress mail. I contacted AT&T and was told by a technician that they do not provide technical support for Xpress mail. So, he guided me to set up email through POP. Thus far, I am getting use to it... That's what I would suggest. This is not right fo Xpress mail to suddenly stop workng fo many of us. So, I suggest you do the same like I did. ...
Wireless Forum  •
2,6572657 views
0
View profile
Created: Mar 2, 2009
zrunar Created: Mar. 2, 2009
Just stop working recently for bout 1-2 wks....
Wireless Forum  •
1,4541454 views
0
View profile
Created: Mar 2, 2009
zrunar Created: Mar. 2, 2009
My phone is a Palm Treo750. I have a great signal... It appears I am not the only one having problems with the Xpress Mail. Can anyone help out and give some good insight? Thanks in advance. David
Wireless Forum  •
5,1505150 views
0
View profile
Created: Mar 1, 2009
zrunar Created: Mar. 1, 2009
Has any of you been prorated for your Xpress Mail not working? If so, did you have to call AT&T to get the ball rolling. Anybody have any ETA when this problem will be resolved? It seems this problem began for some early this year. Thanks in advance, David
Wireless Forum  •
1,4721472 views
View profile
Created: Mar 1, 2009
zrunar Created: Mar. 1, 2009
Does anyone read these posts? David
Wireless Forum  •
5,1765176 views
0
View profile
Created: Mar 1, 2009
zrunar Created: Mar. 1, 2009
I am getting the same msg "S7122" and DMProcessConfigXML Error... I tried re-registering it and I still get the same error msgs. I have AT&T and am trying to retrieved my yahoo emails... Lately, the system constantly am asking for my password and also a need o re-registering the Xpress Mail... Anybody see a fix to this problem? David
Wireless Forum  •
5,0715071 views
0
View profile
Created: Mar 1, 2009
zrunar Created: Mar. 1, 2009
All - I have been trying to re-register my Xpress Mail and I keep getting the error message: DMProcessConfigXML Error and then it gives me another error message of S7110 . I've downloaded the program all over and still gives me the same error messages. This is frustrating...Can anyone give me some help how to resolve this problem? Step by step please... Thanks in advance....
Wireless Forum  •
5,1875187 views
zrunar has no accepted solutions.
zrunar has no activity.

Uploaded Images for zrunar

No images available.