When I preview a ringtone it sounds funny

Contributor

When I preview a ringtone it sounds funny

I am using IE. I've tried using Mozilla and Netscape, but I have the same problem with all of them. Whenever I try to preview a ringtone (no matter what ringtone it is) it comes out sounding like Alvin and the Chipmunks are singing. Does anyone know how I can fix this? I used to be able to hear them fine, and all of my other sounds play the right way. I've even tried slowing down the speed and it STILL sounds the same way. HELP!!!
Message 1 of 2 (1,727 Views)
Highlighted
Master

Re: When I preview a ringtone it sounds funny

[ Edited ]


married2afirefighter wrote:
I am using IE. I've tried using Mozilla and Netscape, but I have the same problem with all of them. Whenever I try to preview a ringtone (no matter what ringtone it is) it comes out sounding like Alvin and the Chipmunks are singing. Does anyone know how I can fix this? I used to be able to hear them fine, and all of my other sounds play the right way. I've even tried slowing down the speed and it STILL sounds the same way. HELP!!!


Working perfectly for me.  No problems here.  Try installing the IE tab and then preview a ringtone. See what happens....

IE Tab - an extension from Taiwan, features: Embedding Internet Explorer in tabs of Mozilla/Firefox...



(Taken from Wilcre: Click Here)


Message Edited by chachmoe19 on 03-20-2008 12:35:40 PM
Message 2 of 2 (1,727 Views)
Share this topic
Announcements

Welcome to the AT&T Community Forums!!! Stop by the Community How-To section for tips on how to get started.