Ask a question
Search in Wireless Forums

Wireless Forum

Reply
Posted Nov 26, 2011
11:31:27 AM
View profile
Trouble activating M-cell

I had my M-Cell working fine, but I was having issues with our internet and we actually had to get a new router. So I just hooked my m-cell back up to the new router expecting everything to start working again. It didn't. So after messing around with it a while, I decided to deactivate it, and start the process over again with the new router. Since then, off and on I have been trying to get to activate for 2-3 weeks. At first, it made it to the final stages of attempting to locate the M-cell, but now it won't even get passed the "powering up" stage. I'm sick of this..Anyone have any advice?

I had my M-Cell working fine, but I was having issues with our internet and we actually had to get a new router. So I just hooked my m-cell back up to the new router expecting everything to start working again. It didn't. So after messing around with it a while, I decided to deactivate it, and start the process over again with the new router. Since then, off and on I have been trying to get to activate for 2-3 weeks. At first, it made it to the final stages of attempting to locate the M-cell, but now it won't even get passed the "powering up" stage. I'm sick of this..Anyone have any advice?

Trouble activating M-cell

1,085 views
1 reply
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(1)
Highlighted
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Jan 26, 2012 9:56:28 AM
0
(0)
Scholar

Did you ever figure this out?

Did you ever figure this out?

Re: Trouble activating M-cell

2 of 2 (875 Views)
Share this post
Share this post