Ask a question
Search in Wireless Forums

Wireless Forum

Reply
Posted Jun 2, 2011
9:29:51 AM
Mail app problems?
I don't know if this is just me or not, but is anyone else having issues with the mail app? For the past week or so when i go into the mail app, it's been loading really slow, if at all. I have yahoo, so I don't know if it's a yahoo or apple issue. I know it's not At&t, because it's just as slow using wifi, and everything else (internet, other apps) loads quickly.
I don't know if this is just me or not, but is anyone else having issues with the mail app? For the past week or so when i go into the mail app, it's been loading really slow, if at all. I have yahoo, so I don't know if it's a yahoo or apple issue. I know it's not At&t, because it's just as slow using wifi, and everything else (internet, other apps) loads quickly.

Mail app problems?

332 views
1 reply
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(1)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Jun 2, 2011 10:37:56 AM
0
(0)
Professor

MoparMan06 wrote:
I don't know if this is just me or not, but is anyone else having issues with the mail app?

Nope... it is just you.

 

Yahoo is the most likely culprit.

You could try deleting and re-adding the account or simply wait it out.

Have you tried doing a reset or restart of the device?


MoparMan06 wrote:
I don't know if this is just me or not, but is anyone else having issues with the mail app?

Nope... it is just you.

 

Yahoo is the most likely culprit.

You could try deleting and re-adding the account or simply wait it out.

Have you tried doing a reset or restart of the device?

Re: Mail app problems?

2 of 2 (327 Views)
Share this post
Share this post