Errors S7900 and S7132

Voyager

Errors S7900 and S7132

I have a new AT&T Tilt and setup Xpress mail.  I can receive mail but when I try to reply I receive the following errors:
 
1.  Error S7900: Another update operation is currently is progress
2.  Error S7132--Cannot Send Messege.  Please check the recipient addresses and try again
 
Any ideas?  Thanks
4,808 Views
Message 1 of 4
Master

Re: Errors S7900 and S7132

Have you done a soft-reset yet?  Have you ever been able to send mail before?
Message 2 of 4
Voyager

Re: Errors S7900 and S7132

I performed a soft reset and the same error messages were generated when I tried to send.  I have not been able to send from this account.
Message 3 of 4
Highlighted
Master

Re: Errors S7900 and S7132



NG001 wrote:
I performed a soft reset and the same error messages were generated when I tried to send.  I have not been able to send from this account.


Since this is a new phone, I would recommend a hard reset, then try configuring Xpressmail immediately.  If that doesn't work call customer service.  My reasoning is that you want to determine if there's something wrong with the phone.  If you bought directly from AT&T, you have 30days to return.  (Otherwise you have a one year warranty and you have to go through the warranty process.)
Message 4 of 4
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Are you looking to upgrade and activate your device?

Let us help make Ordering, Upgrading and Activating easy!

Additional Support