Helpful Links

Captivate Tethering/AP Mobile/Hotspot Not Working All of the Sudden

Scholar

Captivate Tethering/AP Mobile/Hotspot Not Working All of the Sudden

Checking to see if anyone has had this issue.

 

I have the 4GB Tethering plan for mobile hotspot and has been working fine.

 

Yesterday worked fine, but today, nothing.

 

I was on the phone with ATT for a while trying to figure it out. After several battery pulls, account resets, and removing and re-establishing the tethering plan, no luck.

 

The best I get now is that i can activate the hotspot, then i connect my Xoom, and after about 15 seconds, disconnects and Captivate says that tethering is not enabled.

 

Anybody got any ideas?

 

My last resort is a system reset.

 

 

2,839 Views
Message 1 of 3
Contributor

Re: Captivate Tethering/AP Mobile/Hotspot Not Working All of the Sudden

Try This...

 

 

Samsung Captivate and HTC Aria. Error:

 

"Tethering/ Mobile AP is not setup for this account."

 

Menu> Settings> application> Running Services>

 

Disable the "Tethering Manger " then test, it should work dough..

Message 2 of 3
Highlighted
Scholar

Re: Captivate Tethering/AP Mobile/Hotspot Not Working All of the Sudden

Interesting as no one from
ATT ever mentioned that!

I actually ended up warranty replacing the phone!

So worked out in the end. But if it ever comes back I'm trying that.
Message 3 of 3
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Are you looking to upgrade and activate your device?

Let us help make Ordering, Upgrading and Activating easy!

Additional Support