Ask a question
Search in Wireless Forums

Wireless Forum

Reply
Posted Jun 11, 2010
3:07:00 AM
CAB files not installing on my Samsung Propel

I have Windows Mobile 6.1 and I have Activesync 4.5 set up. I have drag "unzipped" files into my phone. All I get are setup.xml file and some 001  - 005 files. I don't see any sort of (.exe) or (.cab) file for me to run a setup.  I have tried downloading different cab software and that's all I get...

 

When I click on the files I get this error: "There is no application associated with "0CAB1E10". Run the application first and then open this file inside the application." 

 

Is it b/c my phone can't recognize the files or something? Do I need another program to install cab files? 

I have Windows Mobile 6.1 and I have Activesync 4.5 set up. I have drag "unzipped" files into my phone. All I get are setup.xml file and some 001  - 005 files. I don't see any sort of (.exe) or (.cab) file for me to run a setup.  I have tried downloading different cab software and that's all I get...

 

When I click on the files I get this error: "There is no application associated with "0CAB1E10". Run the application first and then open this file inside the application." 

 

Is it b/c my phone can't recognize the files or something? Do I need another program to install cab files? 

CAB files not installing on my Samsung Propel

1,363 views
1 reply
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(1)
Highlighted
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Jun 11, 2010 3:55:50 AM
0
(0)
Tutor

Nevermind...I wasn't suppose to unzip the file...Silly me. Figured it out. 

Nevermind...I wasn't suppose to unzip the file...Silly me. Figured it out. 

Re: CAB files not installing on my Samsung Propel

2 of 2 (1,353 Views)
Advanced
You must be signed in to add attachments
Share this post
Share this post