Simultaneous Power on/off not working

Contributor

Simultaneous Power on/off not working

Hi;

 

Have STB, Vizo TV, Onkyo receiver (on AUX) all programmed into Standard Remote Control and working properly, except for the power on/off simultaneously function.  When I add the receiver to the power on/off simultaneously list, the TV is erased from the list (ie. ATT button then power now controls STB and receiver only).  When I add the TV back into the list, the receiver is erased (ie. ATT button then power now control STB and TV only).  I tried this a half dozen times.

 

Can I expect the power on/off simultaneously function to handle three devices, or can it only handle two?

 

Thanks!

Tags (1)
Message 1 of 4
Contributor

Re: Simultaneous Power on/off not working

I should have added that I have tried this with two remotes....

Message 2 of 4
Highlighted
ACE - Expert

Re: Simultaneous Power on/off not working

mmbtallen - To power three items you need to enter three items. it does not add to existing. It only knows the latest entry.
After code press att then TV then aux then enter. If you press enter without pressing any mode key the power follows the mode key setting (1 item)

*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Tags (1)
Message 3 of 4
Contributor

Re: Simultaneous Power on/off not working

A viewer - I tried your suggestion and it rocks.  I was trying to add devices one at a time instead of all at once.  Everything is working correctly now.  Thank you very much!

Message 4 of 4
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Getting U-verse? Great! Welcome to the family!
Check out our articles below regarding your Install, Your Appointment, Bill, and other features!

Additional Support