Explore & discover

Helpful Links

Uverse App log in fail

Contributor

Uverse App log in fail

I am using a Moto g6 phone with Oreo operating system.  The full description of the O/S is:

 

  Your device is up-to-date

  Android version: 8.0.0
  Current version: ODS27.104-31-2
  Security patch level: April 1, 2018

 

I constantly receive the error:

 

  Login failed.

  Please log in with your U-verse

  member ID (email address).

 

I've attempted a reset of my password, deleting both cache and data for the U-verse app, reinstalling the app.  No luck.  The same info works on my old phone. And it also allows me to log into MyATT on the browser on my phone.

397 Views
Message 1 of 4
Administrator

Re: Uverse App log in fail

Hi @rbrinega

 

This is definitely strange! It looks like the next best option is to reset your phone. Be sure to back up your data and pictures before you do. If you still need help, let us know.

 

Aminah, AT&T Community Specialist


Need help?
Ask a question to get help from the AT&T Community or support from AT&T specialists. If this reply helped you please use Accept solution to mark it as an Accepted Solution.
*I am an AT&T employee, and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 4
Contributor

Re: Uverse App log in fail

Have you folks tested your app against Android Oreo operating system? What are you requesting when you suggest resetting my phone, anyway? 

Message 3 of 4
Contributor

Re: Uverse App log in fail

They are suggesting you do a factory reset of your phone. You will lose EVERYTHING on it. In my opinion, instead of us resetting our phones and MAYBE that works, they should fix the app... I haven't been able to use mine at all..  I have the same issue on BOTH of my devices, so it's not a PHONE problem, it's an APP problem. 

Message 4 of 4
Share this topic
Share this topic
Additional Support