Lied to about installation fee

Contributor

Lied to about installation fee

So, uverse comes out to my apartment that I've transferred service to. Before transferring, I ask the technician if there will be any fees, tech says no. So, after tech comes out and attempts to connect service to an outlet that was obviously old and not in use that I requested him not to, he puts a hole in my wall.

 

Look on my bill this month and sure enough, 100 dollar fee is there. Calls to customer support have been rude on their end, not satisfied for being decieved, and after numerous promises from managers to call back that haven't, I am tired of this game. Sadly, it appears that Uverse would rather lose a customer who's been with them for 12 years than to simply do right. Is there anything further I can do?

Message 1 of 2 (245 Views)
Highlighted
Community Manager

Re: Lied to about installation fee

Hello, Surfopie!

 

Thanks for posting. I'm sorry to hear about the confusion surrounding your installation fee. We would be happy to investigate further, so click here to send us a private message.

 

In your message, please provide your name, phone number, email address, and the best time to reach you. You can expect a reply within two business days, so keep an eye on the little blue envelope icon in the top right corner of your screen.

 

In the meantime, feel free to message me with any other questions or concerns.

 

-Mariana

Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 2 (219 Views)
Share this topic
Announcements

Having service trouble? There is an app for that! Use our troubleshooting tool or text myATT to 8758 to download the app. It is much faster than posting on our forums. You will also find some helpful articles below.

Additional Support