Connection Problem with Gateway device constantly resetting Fixed!

Highlighted

Connection Problem with Gateway device constantly resetting Fixed!

Hi everyone,

   The recent issue with the Motorola Gateway/Router NVG510 has been fixed!

This posting here to the forums did the trick. Some nice people who work for

AT&T customer care actually read my post and responded quickly.

   A gentleman named Robert from Central Time zone, don't know where, sent

me an email and made arrangements for a technician to come out and resolve

my issues here. He first swapped out the older Motorola device for a newer

Pace 5168 NV gateway device. Nothing else was checked out since we both

felt the gateway was the issue. It worked right away.

  However, that only lasted up to one hour since he left here. Then problems as

before reappeared. Again another appointment was made for the following day.

The technician arrived on time and this time explored everything. The jack, the

wiring coming into the apartment, etc. Many problems were found that was

causing interferrence with the signal intermittantly. The entire cable or wire

was replaced from the junction box outside into the apartment and relocated

the jack sixty-five feet from living room into my bedroom where I use the

computer. The signal quality was greatly improved and now everything is very

stable.

   The nice gentleman from central time zone Robert also waived the service fee

as I told him that I did not call for help sooner since I could not afford the usual

service fee for this. He said that it was intention to make sure my service worked

as it should and so promised to get to the bottom of the issues until resolved.

  My faith in AT&T was saved. They did a great job for me and that is why I have

been and will continue to be a loyal AT&T U-verse customer. That is my humble

opinion.

 

 

sincerely, kuyasteven777

 

Smiley Happy

 

205 Views
Message 1 of 3
Community Manager

Re: Connection Problem with Gateway device constantly resetting Fixed!

Hello, kuyasteven777!

 

Thanks for posting. I'm glad to hear your issue was ultimately resolved! Let us know if you have any other questions!

 

We hope to continue to see you around the forums!

 

-Mariana

Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 3

Re: Connection Problem with Gateway device constantly resetting Fixed!

Yes, finally it is fixed and has been fast and stable all this time now.

I am very satisfied and wish I had known to try contacting someone

through these forums before since it was much faster in resolving

my problem.

 

thanks, kuyasteven777

 

Smiley Happy

Message 3 of 3
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Welcome to the U-verse Account Page! Check out some of our helpful articles below!

You can learn about your payment options and even first bill information!

Additional Support