Ask a question

U-verse Forums

View profile
Feb 12, 2011
Jessme_1 Feb 12, 2011
Been playing around with the realtime 1.7. And wondered if there is a way to change my IP address on my 3800HGV-B? I did a search here and can across some links from past threads but they just take me to the main forum page. I tried just to unplug the gate way for about 10 minutes but that didn't work. Any suggestions? Thanks
U-verse Forums  •
32,33932K views
•  1313 replies
Solved View solution View solution
View profile
Mar 30, 2015
JackPT Mar 30, 2015
I have an HP Pavillion Elite desktop computer with an AMD video card. How do I connect it to my U-Verse Motorola VIP 1200 box? The techs that installed system could not tell me.
U-verse Forums  •
5353 views
•  44 replies
View profile
Mar 20, 2015
Schaff659 Mar 20, 2015
Since having uverse, all our tvs have video content and audio freeze for a second or two. Happens mostly on cable and subscription channels (HBO) but does happenn on networrk channels. Had troubleshooter here back when first switched to ATT. did modem resets. Any ideas. Am I looking at bandwidth issues?
U-verse Forums  •
106106 views
•  33 replies
View profile
Mar 30, 2015
Cedricfen Mar 30, 2015
Hello all. I recently switched a receiver from my bedroom to a guest bedroom to allow a relative visiting to view cable. It is a wired receiver that was connected to my tv via a Ethernet cable. I read some other posts about unused coax wall outlets not left "hot" after initial installation , however, the person that did our installation said he made all of them hot when le...
U-verse Forums  •
8383 views
•  44 replies
Solved View solution View solution
View profile
Mar 28, 2015
jdnacht Mar 28, 2015
One of my Uverse receivers is unresponsive. It is locked with power on, all 3 lights lit solid, not flashing. It won't reset if I hold the power off button, and the menu/arrow buttons also do nothing. If I unplug to reset, it immediately returns to the same state. I tried putting a receiver from a different room in, it does the same thing, while the original receiver with...
U-verse Forums  •
9898 views
•  33 replies
View profile
Dec 30, 2010
cdysthe Dec 30, 2010
Hi, I have added some user defined applications on the "Applications, Pinholes and DMZ" screen and assigned them to computers in my network. It all works fine. However, I am not able to remove user defined applications using the "Edit or delete user-defined application" link on the same screen. When I click on the link the list of user defined applications is empty so I c...
U-verse Forums  •
6,3676367 views
•  99 replies
Solved View solution View solution
View profile
Mar 28, 2015
Azeringue Mar 28, 2015
This message started appearing on one of my tvs. How to fix?
U-verse Forums  •
5151 views
•  11 replies
View profile
Mar 27, 2015
hnwall Mar 27, 2015
I ordered uverse ufamily and max plus internet as a package on February 20th, it was installed February 23rd and I had perfect service for the first week and a half, after that, my ufamily was cut to Ubasic. I called on the manner several times and finally received a somewhat explanation. A customer call respresentative explained to me that I ordered the package, but didn...
U-verse Forums  •
8888 views
•  11 replies
Solved View solution View solution
View profile
Mar 27, 2015
Katmtz Mar 27, 2015
My sister in law lived with us for a couple of months and she had at&t internet in the living room. Then when she left, we got the same thing in the same room. My older sister gave me a desktop and the only place to put it is in the office room. I want to know how much at&t will charge me for wanting to move the equipment to a different room.
U-verse Forums  •
6868 views
•  22 replies
View profile
Mar 27, 2015
mplichtman Mar 27, 2015
U verse wireless modem on my second tv won't hold a channel. It starts the channel, then loses the signal and locks up. The Internet works on that tv. Help. I have already been sent a second modem and set it up but the same problem.
U-verse Forums  •
102102 views
•  33 replies
Solved View solution View solution