Ask a question

U-verse Forums

View profile
Apr 26, 2015
lowerwolf Apr 26, 2015
Hi, I hate to be doing this, because I love my U-verse, but the "customer support" I've received tonight has been beyond rephrensible. I have an issue with my U-verse billing. I tried to contact support via the online chat. Four times (4!), the agent abruptly ended the chat without solving the issue. I was firm, but polite and courteous, so I'm not sure why the chat was e...
U-verse Forums  •
3535 views
•  33 replies
View profile
Apr 25, 2015
daj1958 Apr 25, 2015
I have two Cisco IPN330HD's that I pay $9 per month, each. Can I purchase my own and return these to ATT?
U-verse Forums  •
158158 views
•  88 replies
View profile
Apr 26, 2015
marvinwr Apr 26, 2015
i misplaced the codes for a free or 50% off uverse movies. I can not find them on my att account. Where might they be located?
U-verse Forums  •
3232 views
•  11 replies
View profile
Apr 26, 2015
c6cole Apr 26, 2015
I'd like to cancel my TV and internew service per the 30 Day Money Back Guarantee. How can I do this?
U-verse Forums  •
3636 views
•  11 replies
View profile
Apr 25, 2015
r3claim3r Apr 25, 2015
Just got my U-verse set up, and all is well except for one area, and that is gaming over my LAN. I didn't change my settings with my computer, but I did get a new modem/router (Arris NVG510). There seems to be some firewall setting preventing any one computer from communicating with another (for gaming over the LAN), but I don't know how to get around this. My main comput...
U-verse Forums  •
121121 views
•  66 replies
Solved View solution View solution
View profile
Mar 17, 2015
jfmobile Mar 17, 2015
Judging from the posts, I am not the only one taken in. There was supposed to be a $200 reward card for originally signing up. It never arrived. A phone call informed me that it took a couple of months to process....piffle. A second call resulted in an apology for no card and by way of recompense, high (?) speed internet was offered as a sop. Again no card!. Called again ...
U-verse Forums  •
194194 views
•  88 replies
View profile
Apr 26, 2015
boogie7896 Apr 26, 2015
I just got a new Samsung 4kUHD set and the picture goes on and off. It is connected to the box with a HDMI cable. I thought it might be the cable so I swapped it out last night and it seem to have fixed it. Turned it on today and it is doing the same thing again. The longer it stays on the longer the time between black screens. I have rebooted the box and the modem. Any i...
U-verse Forums  •
7474 views
•  44 replies
View profile
Apr 26, 2015
331Chorus Apr 26, 2015
My roommate and I have programmed the DVR to record a series. However, it won't record. What are the trouble shooting techniques to fix this issue?
U-verse Forums  •
5959 views
•  33 replies
Solved View solution View solution
View profile
Apr 25, 2015
Schwingman Apr 25, 2015
I have a weird issue with my U Verse, a few websites load incorrectly when using U Verse, but if I turn off wifi it loads correctly from phone data. Went to a friend's house who has U Verse alsoand I get the same problem,he does too. The sites load but the Picts and stories are hidden behind the stuff in the middle. They load fine when using any other provider.
U-verse Forums  •
139139 views
•  88 replies
View profile
Apr 26, 2015
ll5952 Apr 26, 2015
We have Uverse internet and have noticed a very marked decline in our speed. I ran several AT&T High Speed Internet Speed Tests and clock download speeds not higher than 6.0 and the upload speed is no higher than .65. Our gateway is the AT&T NVG510 connected via ethernet wire. We use both Apple and windows devices and machines. We have cleared caches, powered down devices...
U-verse Forums  •
6868 views
•  11 replies