Ask a question
Search in U-verse Forums

U-verse Forums

Reply
Posted Jul 1, 2014
12:34:48 AM
View profile
Uverse app for iPhone 5s & iPad not working at all.
Every time I try to log in it says "U-verse mobile service is temporarily unavailable" & to try again later. I have tried logging in countless times and I get the same notification every single time. I even updated my iPad & downloaded it there, but the same notification pops up every single time. Is there any solution I could use for this problem because it's really frustrating Smiley Sad
Every time I try to log in it says "U-verse mobile service is temporarily unavailable" & to try again later. I have tried logging in countless times and I get the same notification every single time. I even updated my iPad & downloaded it there, but the same notification pops up every single time. Is there any solution I could use for this problem because it's really frustrating Smiley Sad

Uverse app for iPhone 5s & iPad not working at all.

1,258 views
1 reply
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(1)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Jul 2, 2014 2:46:18 PM
0
(0)
Community Support
Edited by ATTU-verseCare on Jul 2, 2014 at 2:53:58 PM

Hi naoms15,

 

I'm sorry to hear that U-verse mobile isn't letting you log in. U-verse online requires the same email login that you use to view att.net for email, att.com for account info, etc. One thing that could help resolve this issue is logging into the att.net website first just to help re-authenticate what services you have and then try U-verse online once more on your device to see if it will allow you access.

 

Also, since you're using an iPhone & iPad, I would suggest double-checking to see if you're on the most recent iOS version. Apple just pushed a new version yesterday (iOS 7.1.2) that may help with this.

 

Also, are you also having this same issue on any other device? Would it be possible to try logging into uverse.com from a desktop/laptop? If you don't have another device to try this on then try opening the Safari web browser on your iPhone and iPad and try accessing http://uverse.com/ instead of using the U-verse app.

 

I hope this helps! Let me know how it goes and if it still doesn't work then we'll find another solution for you. Thank you! Smiley Wink

 

- MorganCS
- ATTU-verseCare

Need more help?

Download the myAT&T App and click Fix It Now! Support Tools to get U-verse help. For more assistance, send a quick message to ATTU-verseCare. Be sure to include your account number, name, and contact number.

Hi naoms15,

 

I'm sorry to hear that U-verse mobile isn't letting you log in. U-verse online requires the same email login that you use to view att.net for email, att.com for account info, etc. One thing that could help resolve this issue is logging into the att.net website first just to help re-authenticate what services you have and then try U-verse online once more on your device to see if it will allow you access.

 

Also, since you're using an iPhone & iPad, I would suggest double-checking to see if you're on the most recent iOS version. Apple just pushed a new version yesterday (iOS 7.1.2) that may help with this.

 

Also, are you also having this same issue on any other device? Would it be possible to try logging into uverse.com from a desktop/laptop? If you don't have another device to try this on then try opening the Safari web browser on your iPhone and iPad and try accessing http://uverse.com/ instead of using the U-verse app.

 

I hope this helps! Let me know how it goes and if it still doesn't work then we'll find another solution for you. Thank you! Smiley Wink

 

- MorganCS
- ATTU-verseCare

Need more help?

Download the myAT&T App and click Fix It Now! Support Tools to get U-verse help. For more assistance, send a quick message to ATTU-verseCare. Be sure to include your account number, name, and contact number.
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: Uverse app for iPhone 5s & iPad not working at all.

[ Edited ]
2 of 2 (1,216 Views)
Advanced
You must be signed in to add attachments
Share this post
Share this post