Ask a question
Search in U-verse Forums

U-verse Forums

Reply
Posted Nov 12, 2011
6:41:32 AM
View profile
My AT&T using Safari

Each time I try to log into My AT&T with Uverse ID and Password, instead of being logged in, the log in screen just refreshes and has me enter my info again.  Just keeps going and going.  Not able to log in.  My user ID and password work on an IE browser.

 

Is there an issue with using Safari to access My AT&T??  What is the fix?

Each time I try to log into My AT&T with Uverse ID and Password, instead of being logged in, the log in screen just refreshes and has me enter my info again.  Just keeps going and going.  Not able to log in.  My user ID and password work on an IE browser.

 

Is there an issue with using Safari to access My AT&T??  What is the fix?

0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Solved
Nov 22, 2011 11:40:43 AM
0
(0)
Tutor
I FIXED IT!!!!! I just cleared all of my ATT cookies, closed the browser, opened it and logged in with no problem. Go to Preferences, Privacy, click Details, type ATT in the search bar and remove ALL of the ATT cookies. I had three of them.
Accepted Solution

My AT&T using Safari

4,083 views
8 replies
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(8)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Nov 12, 2011 8:28:22 AM
0
(0)
ACE - Expert
Could be there is a cookie problem. It may need to set a cookie to recognize you. Make sure you are accepting cookies.

Then you could clear the cookies. But, that may be a problem for other sign-ins.
Could be there is a cookie problem. It may need to set a cookie to recognize you. Make sure you are accepting cookies.

Then you could clear the cookies. But, that may be a problem for other sign-ins.
*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

Re: My AT&T using Safari

2 of 9 (4,075 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Nov 12, 2011 10:48:36 AM
0
(0)
Guru

I have had the same issue off and on since the "new and improved" att.com website began.  But it has occurred with Chrome and Firefox randomly also.  I have come to believe that it is some sort of a bug with the website and not my browser since I have no trouble with other secure sites. I have found that if I use Firefox with my password management software (1Password) to log onto the AT&T site, I get the most frequent success.  I called several months ago about the issue and the rep really didn't have any definite answer--tried resetting my password which worked at the time but the problem recurred.  If you find a better solution, please post back.

 

docbombay

"Everything should be made as simple as possible--but not simpler."
--Albert Einstein

I have had the same issue off and on since the "new and improved" att.com website began.  But it has occurred with Chrome and Firefox randomly also.  I have come to believe that it is some sort of a bug with the website and not my browser since I have no trouble with other secure sites. I have found that if I use Firefox with my password management software (1Password) to log onto the AT&T site, I get the most frequent success.  I called several months ago about the issue and the rep really didn't have any definite answer--tried resetting my password which worked at the time but the problem recurred.  If you find a better solution, please post back.

 

docbombay

Re: My AT&T using Safari

3 of 9 (4,072 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Nov 13, 2011 4:46:13 AM
0
(0)
Mentor

I had a problem with Safari and the log in page looping back to wireless, (Wireless is the default setting). I found that if I wait for the log in page to completely load before I make a selection I don't have any problems logging in any more. Remember this is a windows based system.

I had a problem with Safari and the log in page looping back to wireless, (Wireless is the default setting). I found that if I wait for the log in page to completely load before I make a selection I don't have any problems logging in any more. Remember this is a windows based system.

Re: My AT&T using Safari

4 of 9 (4,053 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Nov 22, 2011 11:30:45 AM
0
(0)
Tutor

I'm having the exact same issue.  I can login with any browser except Safari on this particular MacBook.  It use to work just fine but all of a sudden this week it stopped.  Safari on my other Mac works just fine.  The problem is only on this one computer.  I even reset safari and it still keeps redirecting me back to the same login page.  Very frustrating.

I'm having the exact same issue.  I can login with any browser except Safari on this particular MacBook.  It use to work just fine but all of a sudden this week it stopped.  Safari on my other Mac works just fine.  The problem is only on this one computer.  I even reset safari and it still keeps redirecting me back to the same login page.  Very frustrating.

Re: My AT&T using Safari

5 of 9 (4,024 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Solved
Nov 22, 2011 11:40:43 AM
0
(0)
Tutor
I FIXED IT!!!!! I just cleared all of my ATT cookies, closed the browser, opened it and logged in with no problem. Go to Preferences, Privacy, click Details, type ATT in the search bar and remove ALL of the ATT cookies. I had three of them.
I FIXED IT!!!!! I just cleared all of my ATT cookies, closed the browser, opened it and logged in with no problem. Go to Preferences, Privacy, click Details, type ATT in the search bar and remove ALL of the ATT cookies. I had three of them.

Re: My AT&T using Safari

6 of 9 (4,020 Views)
Solution
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Nov 22, 2011 2:23:05 PM
0
(0)
Expert

Good deal!

Good deal!

Re: My AT&T using Safari

7 of 9 (4,010 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Nov 22, 2011 4:32:56 PM
0
(0)
Tutor

PERFECT... That worked.  Thanks

PERFECT... That worked.  Thanks

Re: My AT&T using Safari

8 of 9 (4,002 Views)
Highlighted
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Nov 25, 2011 9:55:07 AM
0
(0)
Contributor

I was having the same problem with Safari not letting me login to att.com to look at my bill today; Firefox worked though.  Deleting the att.com cookies and restarting Safari worked ! 

 T H A N K S

 

 

I was having the same problem with Safari not letting me login to att.com to look at my bill today; Firefox worked though.  Deleting the att.com cookies and restarting Safari worked ! 

 T H A N K S

 

 

Re: My AT&T using Safari

9 of 9 (3,975 Views)
Share this post
Share this post