Ask a question
Search in U-verse Forums

U-verse Forums

Reply
Highlighted
Posted Jul 13, 2014
11:40:01 PM
Connection Problem with Gateway device constantly resetting Fixed!

Hi everyone,

   The recent issue with the Motorola Gateway/Router NVG510 has been fixed!

This posting here to the forums did the trick. Some nice people who work for

AT&T customer care actually read my post and responded quickly.

   A gentleman named Robert from Central Time zone, don't know where, sent

me an email and made arrangements for a technician to come out and resolve

my issues here. He first swapped out the older Motorola device for a newer

Pace 5168 NV gateway device. Nothing else was checked out since we both

felt the gateway was the issue. It worked right away.

  However, that only lasted up to one hour since he left here. Then problems as

before reappeared. Again another appointment was made for the following day.

The technician arrived on time and this time explored everything. The jack, the

wiring coming into the apartment, etc. Many problems were found that was

causing interferrence with the signal intermittantly. The entire cable or wire

was replaced from the junction box outside into the apartment and relocated

the jack sixty-five feet from living room into my bedroom where I use the

computer. The signal quality was greatly improved and now everything is very

stable.

   The nice gentleman from central time zone Robert also waived the service fee

as I told him that I did not call for help sooner since I could not afford the usual

service fee for this. He said that it was intention to make sure my service worked

as it should and so promised to get to the bottom of the issues until resolved.

  My faith in AT&T was saved. They did a great job for me and that is why I have

been and will continue to be a loyal AT&T U-verse customer. That is my humble

opinion.

 

 

sincerely, kuyasteven777

 

Smiley Happy

 

Hi everyone,

   The recent issue with the Motorola Gateway/Router NVG510 has been fixed!

This posting here to the forums did the trick. Some nice people who work for

AT&T customer care actually read my post and responded quickly.

   A gentleman named Robert from Central Time zone, don't know where, sent

me an email and made arrangements for a technician to come out and resolve

my issues here. He first swapped out the older Motorola device for a newer

Pace 5168 NV gateway device. Nothing else was checked out since we both

felt the gateway was the issue. It worked right away.

  However, that only lasted up to one hour since he left here. Then problems as

before reappeared. Again another appointment was made for the following day.

The technician arrived on time and this time explored everything. The jack, the

wiring coming into the apartment, etc. Many problems were found that was

causing interferrence with the signal intermittantly. The entire cable or wire

was replaced from the junction box outside into the apartment and relocated

the jack sixty-five feet from living room into my bedroom where I use the

computer. The signal quality was greatly improved and now everything is very

stable.

   The nice gentleman from central time zone Robert also waived the service fee

as I told him that I did not call for help sooner since I could not afford the usual

service fee for this. He said that it was intention to make sure my service worked

as it should and so promised to get to the bottom of the issues until resolved.

  My faith in AT&T was saved. They did a great job for me and that is why I have

been and will continue to be a loyal AT&T U-verse customer. That is my humble

opinion.

 

 

sincerely, kuyasteven777

 

Smiley Happy

 

Connection Problem with Gateway device constantly resetting Fixed!

198 views
2 replies
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(2)
5
(1)
  • Rate this reply
View profile
Jul 14, 2014 11:15:58 AM
5
(1)
Community Manager

Hello, kuyasteven777!

 

Thanks for posting. I'm glad to hear your issue was ultimately resolved! Let us know if you have any other questions!

 

We hope to continue to see you around the forums!

 

-Mariana


Rethink Possible


Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions: Learn More.

Hello, kuyasteven777!

 

Thanks for posting. I'm glad to hear your issue was ultimately resolved! Let us know if you have any other questions!

 

We hope to continue to see you around the forums!

 

-Mariana


Rethink Possible


Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions: Learn More.

*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: Connection Problem with Gateway device constantly resetting Fixed!

2 of 3 (162 Views)
5
(1)
  • Rate this reply
View profile
Jul 21, 2014 12:27:55 AM
5
(1)
Tutor

Yes, finally it is fixed and has been fast and stable all this time now.

I am very satisfied and wish I had known to try contacting someone

through these forums before since it was much faster in resolving

my problem.

 

thanks, kuyasteven777

 

Smiley Happy

Yes, finally it is fixed and has been fast and stable all this time now.

I am very satisfied and wish I had known to try contacting someone

through these forums before since it was much faster in resolving

my problem.

 

thanks, kuyasteven777

 

Smiley Happy

Re: Connection Problem with Gateway device constantly resetting Fixed!

3 of 3 (115 Views)
Advanced
You must be signed in to add attachments
Share this post
Share this post