Ask a question
Search in U-verse Forums

U-verse Forums

Reply
Posted Jan 13, 2014
1:52:29 PM
View profile
wifi issues with uverse

5 days ago I switched over to AT&T Uverse. I was told it would be a better experience than DSL. 5 days later I am having nothing but issues. Tech came out on saturday and replaced my modem. Great, no issues until Sunday night. Since then my laptop, desktop, iphone, ipad and tv randomly disconnect from the internet and then when i try to reconnect i get messages like winodws did not received any response from the wireless router. My laptop is about 12 feet away from my modem/router and my desktop is about 40 ft away from the modem/router. When my ipad/iphone gets disconnect and try to reconnect i get the message unable to join network. please help

5 days ago I switched over to AT&T Uverse. I was told it would be a better experience than DSL. 5 days later I am having nothing but issues. Tech came out on saturday and replaced my modem. Great, no issues until Sunday night. Since then my laptop, desktop, iphone, ipad and tv randomly disconnect from the internet and then when i try to reconnect i get messages like winodws did not received any response from the wireless router. My laptop is about 12 feet away from my modem/router and my desktop is about 40 ft away from the modem/router. When my ipad/iphone gets disconnect and try to reconnect i get the message unable to join network. please help

wifi issues with uverse

244 views
1 reply
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(1)
Highlighted
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Jan 15, 2014 1:08:03 PM
0
(0)
ACE - Master

I would suggest that you download inSSIDer here: http://www.metageek.net/products/inssider/.  Run it and find the least conjested channel and set your AT&T Router to it.  See if that helps.  I suspect that the channel your on now is conjested causing bad performance.

"If you find this post helpful and it solved your issue please mark it as a solution.  This will help other forum members locate it and will also let everyone know that it corrected your problem. If they have the same issue they will know how to solve theirs"

I would suggest that you download inSSIDer here: http://www.metageek.net/products/inssider/.  Run it and find the least conjested channel and set your AT&T Router to it.  See if that helps.  I suspect that the channel your on now is conjested causing bad performance.

"If you find this post helpful and it solved your issue please mark it as a solution.  This will help other forum members locate it and will also let everyone know that it corrected your problem. If they have the same issue they will know how to solve theirs"

*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

Re: wifi issues with uverse

2 of 2 (175 Views)
Advanced
You must be signed in to add attachments
Share this post
Share this post