Ask a question
Search in U-verse Forums

U-verse Forums

Reply
Posted Nov 16, 2013
11:54:00 AM
View profile
very frustrated with charges and AT&T

I continue to have problems with ATT. I've been charged for re-activation totalling $60 because I didn't pay for a modem I should have received credit. We received a defective modem and were charged for a new one. I think that in and of itself is ridiculous.

I continue to have problems with ATT. I've been charged for re-activation totalling $60 because I didn't pay for a modem I should have received credit. We received a defective modem and were charged for a new one. I think that in and of itself is ridiculous.

very frustrated with charges and AT&T

397 views
4 replies
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(4)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Nov 16, 2013 11:49:37 AM
0
(0)
Contributor

I returned my modem more than six weeks ago but I have not received credit. ATT tells me they didn't receive it and I don't have a tracking number. I am sorry that I changed to ATT. It's been a lot of headaches.

I returned my modem more than six weeks ago but I have not received credit. ATT tells me they didn't receive it and I don't have a tracking number. I am sorry that I changed to ATT. It's been a lot of headaches.

returned modem but did not get credit

1 of 5 (379 Views)
Highlighted
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Nov 16, 2013 12:00:52 PM
0
(0)
ACE - Expert
bethh40 - If you shipped UPS, go to that outlet & see if they can look it up by your name or the date you shipped it.
bethh40 - If you shipped UPS, go to that outlet & see if they can look it up by your name or the date you shipped it.
*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

Re: returned modem but did not get credit

3 of 5 (374 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Nov 16, 2013 1:21:51 PM
0
(0)
ACE - Master

Since this is account specific I would recommend that you send a Private Message to the AT&TCustomerCare customer service team. They will reply back with a PM (blue envelope in the top right of the page). Their normal business hours are from 7am to 10pm Central Time.

 

These folks are a team dedicated to work issues on this forum.

"If you find this post helpful and it solved your issue please mark it as a solution.  This will help other forum members locate it and will also let everyone know that it corrected your problem. If they have the same issue they will know how to solve theirs"

Since this is account specific I would recommend that you send a Private Message to the AT&TCustomerCare customer service team. They will reply back with a PM (blue envelope in the top right of the page). Their normal business hours are from 7am to 10pm Central Time.

 

These folks are a team dedicated to work issues on this forum.

"If you find this post helpful and it solved your issue please mark it as a solution.  This will help other forum members locate it and will also let everyone know that it corrected your problem. If they have the same issue they will know how to solve theirs"

*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

Re: very frustrated with charges and AT&T

4 of 5 (383 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Nov 18, 2013 8:46:04 AM
0
(0)
Community Manager

Hello bethh40,

 

Welcome to the Forum and thank you for posting. Like BeeBeeSA suggested, please send a private message to your care team, those guys are very good and will do everything they can to help.

 

Thank you,

Dmitriy


Rethink Possible


Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions: Learn More.

Hello bethh40,

 

Welcome to the Forum and thank you for posting. Like BeeBeeSA suggested, please send a private message to your care team, those guys are very good and will do everything they can to help.

 

Thank you,

Dmitriy


Rethink Possible


Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions: Learn More.

I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: returned modem but did not get credit

5 of 5 (329 Views)
Share this post
Share this post