nvg510 service light red

Contributor

nvg510 service light red

no service since friday. tech coming sometime today. i logged into the modem and noticed what appears to be new modem software and that my account name and password were not in the config setup. added those and tried to apply settings and still no luck. connection times out while trying to authenticate. any ideas. thanks
Message 1 of 2 (7,989 Views)
Employee

Re: nvg510 service light red

Hello gksmith13oh,

 

I'm sorry about your service interruption over the weekend. I recommend factory resetting the gateway.

Press and continuously hold the red-circled Reset button (not the raised gray button) for a full 20 seconds, then release it.
 
This button is on the rear of the NVG510 beside the power input and requires a pen or paper clip to push.



If this does not restore your service, it is possible a replacement gateway is needed which can be arranged by the technician scheduled to visit today. I have sent you a private message to ensure your services are restored.

SadathCS
ATTU-verseCare

If you encounter any issues with your service or equipment, I recommend checking out our Troubleshoot & Resolve solutions to help diagnose the issue.
Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 2 (7,971 Views)
Share this topic
Announcements

Welcome to the AT&T Community Forums!!! Stop by the Community How-To section for tips on how to get started.