can't send emails

Contributor

can't send emails

Recently had uverse installed and now I can't send emails but I can receive emails?


Message 1 of 6 (2,400 Views)
ACE - Master

Re: can't send emails

Since you didn't mention what mail client you are using click here: https://getsocial.att.com/community/email/content?filterID=contentstatus%5Bpublished%5D~objecttype~o... for set up instructions for the most popular clients.

"If you find this post helpful and it solved your issue please mark it as a solution.  This will help other forum members locate it and will also let everyone know that it corrected your problem. If they have the same issue they will know how to solve theirs"

*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 2 of 6 (2,400 Views)
Employee

Re: can't send emails

Hi brehm

Just checking up on your post. The link that beebeesa provided is a great resource that has a variety of step-by-step documents for resolving email client issues. Please feel free to either mark his answer as "Correct" or "Helpful" or let us know if you need additional assistance with your email, and we'll be glad to assist further. Thank you! Smiley Happy

If you encounter any issues with your service or equipment, I recommend checking out our Troubleshoot & Resolve solutions to help diagnose the issue.
Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 3 of 6 (2,400 Views)
Scholar

Re: can't send emails

Hi,

If the issue is only with sending, you need to be sure if you are using Primary (member id) or sub-account. If you are using sub-account, please perform the steps mentioned in the below link and you should get it to work.

http://www.att.com/esupport/article.jsp?sid=KB412255

We would be interested to know if the issue is fixed. Let us know once it is done.

--Sanjoy

Message 4 of 6 (2,400 Views)
Contributor

Re: can't send emails

Setting up ATT email on Outlook and other email clients can be painful. They seem to change settings on the back end and w/out notice and what works on one PC or email client won't work on another.

 

Here is what works for one of my clients running Windows & with MS Office versions 2013 and 2007 running Uverse and ATT's business class email:

 

Incoming mail server: webmail2.attbizclassemail.com

Outgoing mail server: 198.171.239.252

 

POP SSL Port: 993

 

SMTP SSL Port 465

 

 

The POP (incoming mail) setting used to be webmail.attbizclassemail.com

SMTP (outgoing) used to be smtp.bizclassemail.com

 

It took at least an hour or two on the phone and no small amount of frustration to find the right person at ATT support to pass that along to me.  Good luck!

 

Charlie O'Hearn

http://www.plexus-it.com

 

Message 5 of 6 (2,097 Views)
ACE - Expert

Re: can't send emails

The correct values are available here

 

http://www.att.com/esupport/article.jsp?sid=KB401573

 

and in other similar articles in eSupport.

 

*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 6 of 6 (2,094 Views)
Share this topic
Announcements

Welcome to the AT&T Community Forums!!! Stop by the Community How-To section for tips on how to get started.