U-verse remote

Highlighted
Contributor

U-verse remote

I must've hit a wrong button on the basic black remote. My screen is all snow on the TV. The TV is on channel 4. I tried rebooting. Nothing is working. Everything is plugged in correctly. Any suggestions?

Message 1 of 4 (832 Views)
Employee

Re: U-verse remote

[ Edited ]

Using the original TV remote start changing the input channels till find correct on.
Currently on TV (analog..coax connection)

...uf using coax connection...tv needs to be channel 3
Depending on cable from set top box to TV.
Could be AV (red,white,yellow cable)
Could be component ( red, blue,green,red,white)
Could be HDMI

All if aboce could have multiple options...AV1,AV2 or HDMI1, HDMI2, HDMI3....

Again make sure uverse box is on,(green power light left side
Change input (source) slowly till find correct one.

Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 4 (822 Views)
Contributor

Re: U-verse remote

I appreciate your reply. I must've pressed the original remote channel button 900 times. Still nothing.

Message 3 of 4 (783 Views)
ACE - Expert

Re: U-verse remote

jan46 - Can you look at the back of the u-verse box to see how many cables are connected to the TV & what color jack they are connected to??
Can you post the make & model of your TV??
*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 4 of 4 (781 Views)
Share this topic
Announcements

Welcome to the AT&T Community Forums!!! Stop by the Community How-To section for tips on how to get started.