U-Verse TV Web Remote Access

Scholar

U-Verse TV Web Remote Access

Starting around this past Sunday I had problems even getting to access the guide.  Maybe on Monday, logging out and logging back in takes two tries but I can now get to my guide.  Tried logging off and rebooting, no help.

 

I can view Scheduled programs but I can't schedule a program because it states that it can't access the settings.  I can't view recorded programs either.

 

The funny part is that the Android app works perfectly and no problem from the TV itself.

Message 1 of 69 (3,279 Views)
ACE - Expert

Re: U-Verse TV Web Remote Access

wptski - Looks like something has gone wrong. The WRA link does not respond & uverse.com does not allow sign-in for me.
*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 2 of 69 (2,646 Views)
Scholar

Re: U-Verse TV Web Remote Access

Hmm, something happened as now I can schedule a recording which I just did as a test but I can't cancel it.

Message 3 of 69 (2,607 Views)
Scholar

Re: U-Verse TV Web Remote Access

Spoke too soon as it's back to not working again!

Message 4 of 69 (2,571 Views)
Scholar

Re: U-Verse TV Web Remote Access

It's all working today.  We'll see if it stays that way.

Message 5 of 69 (2,513 Views)
Scholar

Re: U-Verse TV Web Remote Access

Would you believe, it's messed up again?

Message 6 of 69 (2,482 Views)
Community Support

Re: U-Verse TV Web Remote Access

@wptski , I'm sorry you're still having trouble.  Send us a private message here with your full name, account number, contact number and the best time you can be reached. We have a great team of managers who are happy to help. 

Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions here.

Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 7 of 69 (2,462 Views)
Scholar

Re: U-Verse TV Web Remote Access

Kind of hard to troubleshoot something that works sometimes and sometimes not!  Right now, it working again.

Message 8 of 69 (2,447 Views)
Mentor

Re: U-Verse TV Web Remote Access

I called ATT on 8/22/2013 and spoke with a Second Tier spokesperson/supervisor that, yet again (the last, for me, being in March 2013), there was a problem with the Web Remote Access 'search' feature.  I was told that they were working on the problem and that it might be a few days to resolve.  I tried it on 8/23 and it was not resolved. I tried it again this morning at around 9 am, Pacific time, and it was working.  I tried it again at 3:30pm  and it was not working... again.

Message 9 of 69 (2,376 Views)
Mentor

Re: U-Verse TV Web Remote Access

Sorry, I was negligent in stating what was showing up when I searched an actor's name/tvshow/movie... 'search failed, please try again'.  As with others on this thread, the last time there was a problem with the WRA, I was also having a problem signing in or scheduling a show or movie.  It took approximately four days to fix the last time.

Message 10 of 69 (2,361 Views)
Mentor

Re: U-Verse TV Web Remote Access

UPDATE: August 25, 2013  8:40am     I called ATT again to find out what was going on as the WRA is still not working. After being on the phone with another Second Tier representative for over 40 minutes, I was told that she showed a 'failed search' and then it cleared up and that it was apparently my inside cabe/router line and an appointment was set. 

 

So, apparently the cable/router line only affects the WRA 'Guide (search)' feature and not the rest of the internet web sites or applications on Firefox and Internet Explorer.  It is interesting that these apparent faulty lines are so selective that they single out the ATT U-verse Web Remote Access 'Guide/search' feature and leave everything else on the Internet untouched. Yes, sarcasm intended.

 

I am absolutely disgusted with ATT and not impressed with their Representatives.

Message 11 of 69 (2,297 Views)
Scholar

Re: U-Verse TV Web Remote Access

I don't believe the answer you got either.  Everything uses that same cable.  CS reps for anything these days don't know how things really work but somebody does and you can't talk to them.

Message 12 of 69 (2,269 Views)
Mentor

Re: U-Verse TV Web Remote Access

wptski    Last time (March 2013) it took the service technician showing up, accessing the online WRA, seeing that the Guide/search failed and then contacting his supervisor to take care of the problem.  The supervisor said that ATT had just started working on the 'glitch' in their system as they had started getting complaints.  He told me that until people started complaining they viewed it as an isolated problem.  Yeah, it's all in my head.  Thanks AT&T.

Message 13 of 69 (2,262 Views)
Scholar

Re: U-Verse TV Web Remote Access

OT but what's going on now??  Turned on my STB, it states no recodings!  Go to my DVR and it states that my DVR isn't connected to my TV along with a bunch of things to "try".

 

Back to my STB, picture is breaking up, stopping/starting so I try another channel, same deal with sound going up/down.  Watch for an hour, power off for a bit, turn back on and no picture on the STB either.

 

Can't find a new thread about anyone else with this problem and I've found if you call they'll have you go through a bunch of stuff for nothing because it's their problem.

 

Well at least the internet connection still works.

 

After two tries to log in, WRA shows my recodings!  Go figure.......

Message 14 of 69 (2,236 Views)
ACE - Expert

Re: U-Verse TV Web Remote Access

wptski - Sounds like the DVR is connected to the RG via coax & you have a problem somewhere in your coax network. If you have coax, check all connections to make sure they are tight & have compression fittings. You should not have barrel connectors, more than one splitter any open ports. Try running one leg at a time to isolate the problem.
*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 15 of 69 (2,231 Views)
Share this topic
Announcements

Welcome to the AT&T Community Forums!!! Stop by the Community How-To section for tips on how to get started.