Thought Utalk was "off the air"

ACE - Master

Thought Utalk was "off the air"

I tried to access UTalk this morning before work and was not able to access the site.  Came home and tried but same thing.  Had the URL saved in my Favorites (that is what I was using) but wouldn't work.  Googled UTalk, clicked, and it worked. 

 

So obviously the URL has changed and now the new one is saved on my favorites bar!!Smiley Very Happy

 

Would have been nice to know in advance............Smiley Mad

"If you find this post helpful and it solved your issue please mark it as a solution.  This will help other forum members locate it and will also let everyone know that it corrected your problem. If they have the same issue they will know how to solve theirs"

*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 1 of 10 (4,149 Views)
Expert

Re: Thought Utalk was "off the air"

The formal and correct URL for the U-Verse Community site has been "forums.att.com" for a while now. The older URL of "utalk.att.com" still worked, but was just a redirect to the forums URL.

Evidently with this latest forum change, the UTalk redirect was shut down.
Message 2 of 10 (4,144 Views)

Re: Thought Utalk was "off the air"

I made the same discovery yesterday, but just bookmarked the new link and deleted the old one in my favorites.  Everything worked fine, and I even remained signed in.  Guess I just didn't pay attention to the actual URL.

 

docbombay

"Everything should be made as simple as possible--but not simpler."
--Albert Einstein
Message 3 of 10 (4,131 Views)
Professor

Re: Thought Utalk was "off the air"

Yep, got me too, it took awhile for me to realize the URL had changed. Oh well, stuff happens. :smileyvery-happy:

Message 4 of 10 (4,117 Views)
ACE - Master

Re: Thought Utalk was "off the air"

Yep....I got caught too....just now.  Had to go through the back door via the browser to find a way in.  So I too have re-bookmarked it and will delete the old one.

The problem with socialism is that you eventually run out of other peoples' money. .......Margaret Thatcher
*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 5 of 10 (4,097 Views)
ACE - Guru

Re: Thought Utalk was "off the air"


hpmsrm wrote:

Yep....I got caught too....just now.  Had to go through the back door via the browser to find a way in.  So I too have re-bookmarked it and will delete the old one.


+1

*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 6 of 10 (4,078 Views)
Master

Forum Server Problems/Changes

For the past few days I've been unable to log directly into the forum ("AT&T U-verse Community") from the bookmark in my FF toolbar. But if I click on an email thread subscription I'm on the forum in the matter of a couple seconds.

 

Cleared my cache, logged off and back in, and still unable to connect. FF prompt reads, "Server not found. Firefox can't find the server at utalk.att.com". Right clicked on the bookmark, brought up properties, and the location is listed as, "http://utalk.att.com/". This looks like an old URL and not sure why it reads this way?

 

Went to the U-verse forum homepage, copied the URL (http://forums.att.com/t5/AT-T-U-verse-Community/ct-p/attuverse), and pasted it into the bookmark location box. Now I can quickly log into the forum with no problems in using the bookmark.

 

I just recently updated to FF 11.0 and have seen a few quirky things but don't think this is one of them.

 

Question is; did the URL for the forum just change or how did I end up with an old one in my bookmark? I also realize the main forum homepage is "forums.att.com" but this is not anywhere close to what was in my bookmark.

 

Thanks.

 

Uniblurb3

If you get to thinking you're a person of influence, try ordering someone else's dog around.

Need help? Contact AT&T at 800-288-2020.
Message 7 of 10 (4,031 Views)
Expert

Re: Forum Server Problems/Changes

Message 8 of 10 (4,028 Views)
Master

Re: Forum Server Problems/Changes

Thanks SJ and guess I missed/forgot about this one! Smiley Wink

 

See our 2 posts have been moved to this thread now. Interesting when I click on reply in your post it takes me to my profile and asks me to sign in. Already signed in but guess just typical for some strange things going on....

Uniblurb3

If you get to thinking you're a person of influence, try ordering someone else's dog around.

Need help? Contact AT&T at 800-288-2020.
Message 9 of 10 (4,012 Views)
Expert

Re: Forum Server Problems/Changes

I want to be U-Talk again.  Smiley Sad

Message 10 of 10 (3,977 Views)
Share this topic
Announcements

Welcome to the AT&T Community Forums!!! Stop by the Community How-To section for tips on how to get started.