Skype Issues

Tutor

Skype Issues

i seem to be having issues with skype since installing gigapower.  i get dropoffs in voice and audio every 30 seconds or so.  speedtests look good, and do not report any packet loss.  Just wondering if anyone else is seeing this.

1,176 Views
Message 1 of 3
Community Manager

Re: Skype Issues

Hello, nanoaktx!

 

Thanks for posting. I'm sorry to hear you're having issues with Skype after your GigaPower installation. If you don't mind, please click here to send a private message to our technical experts.

 

They will be able to look into this for you and determine the best solution. In your message, please provide your name, phone number, email address, and the best time to reach you. Keep an eye on the little blue envelope icon in the top right corner of your screen for a response.

 

Meanwhile, please don't hesitate to message me with any other questions or concerns!

 

-Mariana

Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 3
Tutor

Re: Skype Issues

Just to update for future googlers.

 

Turns out the problem was with my beta AMD video card drivers.  The gigapower speed was negotiating an HD stream with my coworkers and the beta drivers were not rendering correctly.  Before gigapower, skype didn't negotiate a high enough bitrate for the bug to be noticed.


I had assumed it was an issue with the internet, but it wasn't

Message 3 of 3
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Welcome to the AT&T TV Hub!
We have some helpful articles located under TV Hot Topics.
On the left you will see DIRECTV and U-verse TV links. Click on those links for more information regarding Apps, Billing, and TV troubleshooting tips.

Additional Support