Ask a question
Search in U-verse Forums

U-verse Forums

Reply
Posted Jan 4, 2014
6:13:59 PM
View profile
S10-S3 Remote stuck in 'aux'..
My wife changed the batteries in our S10-S3 remote, now it's stuck in 'aux' mode. The red 'aux' light is illuminated, and the remote is useless. I have searched for a solution, to no avail.
Thanks in advance.
My wife changed the batteries in our S10-S3 remote, now it's stuck in 'aux' mode. The red 'aux' light is illuminated, and the remote is useless. I have searched for a solution, to no avail.
Thanks in advance.

S10-S3 Remote stuck in 'aux'..

489 views
1 reply
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(1)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Jan 4, 2014 6:28:31 PM
0
(0)
ACE - Expert
AdamSr78 - Perhaps both batteries are not installed in the right direction. Try remove/replace batteries. They are fresh??
Make sure aux button is not stuck. Call for a new one. Do not buy one. If they will not send you one for free get help by PM to customer care using this link - http://forums.att.com/t5/notes/privatenotespage/tab/compose/note-to-user-id/192773
AdamSr78 - Perhaps both batteries are not installed in the right direction. Try remove/replace batteries. They are fresh??
Make sure aux button is not stuck. Call for a new one. Do not buy one. If they will not send you one for free get help by PM to customer care using this link - http://forums.att.com/t5/notes/privatenotespage/tab/compose/note-to-user-id/192773
*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

Re: S10-S3 Remote stuck in 'aux'..

2 of 2 (486 Views)
Share this post
Share this post