Ask a question
Search in U-verse Forums

U-verse Forums

Reply
Posted Mar 3, 2014
9:42:35 AM
View profile
My broadband was turned off 5 days ago to set Uverse....It still has not been setup

How do I escalate something at ATT... My broadband was disconnected 5 days ago to turn on Uverse.  I have had no phone or Internet since that time.  I have spent 10 hours on the phone with ATT with no success.  I keep on receiving different stories and promises to a date when it will be on.  The latest call resulted in a new order being generated; the loss of my phone number I had with ATT for 5 years because of an internal"system problem"; and no verified install turn on date.  I am thinking of calling Comcast.   Can anyone help????? This is a mess. 

How do I escalate something at ATT... My broadband was disconnected 5 days ago to turn on Uverse.  I have had no phone or Internet since that time.  I have spent 10 hours on the phone with ATT with no success.  I keep on receiving different stories and promises to a date when it will be on.  The latest call resulted in a new order being generated; the loss of my phone number I had with ATT for 5 years because of an internal"system problem"; and no verified install turn on date.  I am thinking of calling Comcast.   Can anyone help????? This is a mess. 

My broadband was turned off 5 days ago to set Uverse....It still has not been setup

165 views
1 reply
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(1)
Highlighted
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Mar 4, 2014 11:38:45 AM
0
(0)
Community Manager

Hello, aj60640!

 

Thanks for posting. I'm so sorry to hear your U-verse services haven't been installed yet. We would definitely like to look into this for you, so please click here to send us a private message.

 

In your message, please provide your name, phone number, email address, and the best time to reach you. Keep an eye on the little blue envelope icon in the top right corner of your screen for a response.

 

In the meantime, please feel free to message me with any other questions or concerns!

 

-Mariana


Rethink Possible


Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions: Learn More.

Hello, aj60640!

 

Thanks for posting. I'm so sorry to hear your U-verse services haven't been installed yet. We would definitely like to look into this for you, so please click here to send us a private message.

 

In your message, please provide your name, phone number, email address, and the best time to reach you. Keep an eye on the little blue envelope icon in the top right corner of your screen for a response.

 

In the meantime, please feel free to message me with any other questions or concerns!

 

-Mariana


Rethink Possible


Did a post have a solution that worked for you? Help other people find solutions faster by marking posts that helped you as an "Accepted Solution". Learn about accepted solutions: Learn More.

*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: My broadband was turned off 5 days ago to set Uverse....It still has not been setup

2 of 2 (139 Views)
Share this post
Share this post