Ask a question
Search in U-verse Forums

U-verse Forums

Reply
Posted Sep 6, 2013
12:42:54 PM
View profile
Can't get wi-fi signal?
Edited by Cris001 on Sep 6, 2013 at 12:45:22 PM

I've been without a wi-fi signal for over a month now and I've tried changing the wireless channel and all of that, but my wireless devices still can't get a signal. Its almost been a year since I got the modem, which is the U-verse Wireless Gateway. I've had problems with ATT gateways before because they stopped working so I'm hoping that I can resolve this issue without having to buy another one again... 

 

thanks 

I've been without a wi-fi signal for over a month now and I've tried changing the wireless channel and all of that, but my wireless devices still can't get a signal. Its almost been a year since I got the modem, which is the U-verse Wireless Gateway. I've had problems with ATT gateways before because they stopped working so I'm hoping that I can resolve this issue without having to buy another one again... 

 

thanks 

Can't get wi-fi signal?

[ Edited ]
278 views
2 replies
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(2)
Highlighted
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Sep 6, 2013 1:42:40 PM
0
(0)
Employee
Edited by my thoughts on Sep 6, 2013 at 1:46:18 PM

510 or 3600?
If no signal can be detected from gateway, then gateway needs to be replaced.
You need to order another $100, if current is still under 1 year warranty, request to send back for credit.
Once unit is received, verified not damaged will receive credit on bill.

As the time from when the new RG is shipped till time old is received and credited, may not be in same billing cycle.
If unit is damaged , not returned, or no longer under warranty then the new $100 charge stands abd you have purchased another unit.
This may occur by shipping or request a tech visit, either way will be charged with a new RG,and responsible for return shipping via UPS original RG.

510 or 3600?
If no signal can be detected from gateway, then gateway needs to be replaced.
You need to order another $100, if current is still under 1 year warranty, request to send back for credit.
Once unit is received, verified not damaged will receive credit on bill.

As the time from when the new RG is shipped till time old is received and credited, may not be in same billing cycle.
If unit is damaged , not returned, or no longer under warranty then the new $100 charge stands abd you have purchased another unit.
This may occur by shipping or request a tech visit, either way will be charged with a new RG,and responsible for return shipping via UPS original RG.

*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: Can't get wi-fi signal?

[ Edited ]
2 of 3 (256 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Sep 6, 2013 3:25:07 PM
0
(0)
Tutor

its the 3600 and I just rebooted it but the signal is now poor and after I try to connect to the network it disconnects. I'm currently calling tech support but they can't access my account because I lost my pin. 

its the 3600 and I just rebooted it but the signal is now poor and after I try to connect to the network it disconnects. I'm currently calling tech support but they can't access my account because I lost my pin. 

Re: Can't get wi-fi signal?

3 of 3 (236 Views)
Share this post
Share this post