Ask a question
Search in U-verse Forums

U-verse Forums

Reply
Posted Sep 13, 2013
3:13:50 PM
View profile
Broadband was fine this morning. Now blinking red. Online tech support was no help and can't send tech for 5 days. C'mon ATT people, jump in here and help me fix this problem.

Broadband was fine this morning. Now blinking red. Online tech support was no help and can't send tech for 5 days. C'mon ATT people, jump in here and help me fix this problem.

Have rebooted several times. Unplugged for at least 10 minutes and still no resolve after re-power.

Have no internet and no Tv. Wireless seems to be working fine.

Help!

Broadband was fine this morning. Now blinking red. Online tech support was no help and can't send tech for 5 days. C'mon ATT people, jump in here and help me fix this problem.

Have rebooted several times. Unplugged for at least 10 minutes and still no resolve after re-power.

Have no internet and no Tv. Wireless seems to be working fine.

Help!

Broadband was fine this morning. Now blinking red. Online tech support was no help and can't send tech for 5 days. C'mon ATT people, jump in here and help me fix this problem.

439 views
3 replies
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(3)
Highlighted
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Sep 13, 2013 3:28:03 PM
0
(0)
Employee

Hi, selfhomes5009

My name is Morgan, I'm one of the Community Managers. I'm very sorry to hear your service has stopped working but, I'll be glad to help you get this resolved much quicker than 5 days. I'm going to send you a private message that will land in your inbox and we'll move forward from there. Thank you! Smiley Happy

If you encounter any issues with your service or equipment, I recommend checking out our Troubleshoot & Resolve solutions to help diagnose the issue.

Hi, selfhomes5009

My name is Morgan, I'm one of the Community Managers. I'm very sorry to hear your service has stopped working but, I'll be glad to help you get this resolved much quicker than 5 days. I'm going to send you a private message that will land in your inbox and we'll move forward from there. Thank you! Smiley Happy

I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don’t necessarily represent AT&T’s position, strategies or opinions.

Re: Broadband was fine this morning. Now blinking red. Online tech support was no help and can't send tech for 5 days. C'mon ATT people, jump in here and help me fix this problem.

2 of 4 (439 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Sep 13, 2013 3:30:15 PM
0
(0)
ACE - Master

You might try this: https://ufix.att.com/ssm/dispatcher/CustomRegister.do while waiting for one of the community managers to stop in and test your service.

"If you find this post helpful and it solved your issue please mark it as a solution.  This will help other forum members locate it and will also let everyone know that it corrected your problem. If they have the same issue they will know how to solve theirs"

You might try this: https://ufix.att.com/ssm/dispatcher/CustomRegister.do while waiting for one of the community managers to stop in and test your service.

"If you find this post helpful and it solved your issue please mark it as a solution.  This will help other forum members locate it and will also let everyone know that it corrected your problem. If they have the same issue they will know how to solve theirs"

*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.

Re: Broadband was fine this morning. Now blinking red. Online tech support was no help and can't send tech for 5 days. C'mon ATT people, jump in here and help me fix this problem.

3 of 4 (439 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Sep 13, 2013 3:44:11 PM
0
(0)
Contributor

Thanks beebeesa. Feels like I'm tech dumb, not being able to resolve this myself. Shoot, maybe I am. Smiley Sad

Thanks beebeesa. Feels like I'm tech dumb, not being able to resolve this myself. Shoot, maybe I am. Smiley Sad

Re: Broadband was fine this morning. Now blinking red. Online tech support was no help and can't send tech for 5 days. C'mon ATT people, jump in here and help me fix this problem.

4 of 4 (439 Views)
Advanced
You must be signed in to add attachments
Share this post
Share this post