Wireless connection drops

Contributor

Wireless connection drops

I recently had u-verse installed in my apt....the wireless connection worked fine the first day, now it just drops the connection every few seconds...i only have two PC's connected and i'm using the 2wire to connect. 

any suggestions or do i need to call tech support

 

thanks

Message 1 of 3 (446 Views)
ACE - Expert

Re: Wireless connection drops

Go over SomeJoe's wireless interference thread:


http://utalk.att.com/t5/High-Speed-Internet-Access/How-to-Minimize-Wireless-Interference/m-p/194004 :smileywink:


Chris

__________________________________________________________________________

Please NO SD stretch-o-vision or 480 SD HD Channels
1-866-465-1496 for direct TS to avoid Mr. Voice recognition
Your Results May Vary, In My Humble Opinion
I Call It Like I See It, Simply a U-verse user, nothing more

*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 2 of 3 (446 Views)
Expert

Re: Wireless connection drops

You could call ts and ask them to check your services.  Use the number in my sig.  That software that was suggested if good for diagnosing your services as well.  Sometimes fixes could come in various solutions.  Hope you get it resolved fast.

Message 3 of 3 (446 Views)
Share this topic
Announcements

Welcome to the AT&T TV Hub!
We have some helpful articles located under TV Hot Topics.
On the left you will see DIRECTV and U-verse TV links. Click on those links for more information regarding Apps, Billing, and TV troubleshooting tips.

Additional Support