Audio Sync is off on DVR Playback

Contributor

Audio Sync is off on DVR Playback

I have had my U-Verse service for 4 months now and the only complaint I have so far is that for the last month it seems that off and on, recorded shows on the main DVR have significant audio delay. I've run it through several audio options, but can't figure out how to resolve this issue. Tried restarting the DVR and even the entire system from the modem/router back. Nothing seems to resolve the issue.

 

Real time playback is fine, no problems. Only issue is when playing back a recorded show.

Message 1 of 3
Highlighted
Professor

Re: Audio Sync is off on DVR Playback

Maybe just request a dvr swap?

Message 2 of 3
ACE - Master

Re: Audio Sync is off on DVR Playback

Well, in our case, I usually cured the problem with a soft reboot of the DVR.  But if that does not help in your case, then I agree with Goot.  Contact TS at 866-465-1496 and see if you can persuade them to have a new DVR delivered.

The problem with socialism is that you eventually run out of other peoples' money. .......Margaret Thatcher
*The views and opinions expressed on this forum are purely my own. Any product claim, statistic, quote, or other representation about a product or service should be verified with the manufacturer, provider, or party.
Message 3 of 3
You must type a description before you click preview or reply.
Share this topic
Announcements

Welcome to the AT&T TV Hub!
We have some helpful articles located under TV Hot Topics.
On the left you will see DIRECTV and U-verse TV links. Click on those links for more information regarding Apps, Billing, and TV troubleshooting tips.

Additional Support