Ask a question
Search in Wireless Forums

Wireless Forum

Reply
Highlighted
Posted Dec 13, 2008
8:34:01 AM
Why do I get error message when using Internet Explorer on Fuze?
I'm trying to use Internet Explorer on my Fuze and when I start the program error meesage 'cannot connect with current connection...settings..
dismiss.." pops us. Opera works Ok.
 
Thanks.
 
newbie
I'm trying to use Internet Explorer on my Fuze and when I start the program error meesage 'cannot connect with current connection...settings..
dismiss.." pops us. Opera works Ok.
 
Thanks.
 
newbie
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Solved
Dec 13, 2008 9:14:28 AM
0
(0)
Guru
Make sure that Proxy is "Enabled".
Accepted Solution

Why do I get error message when using Internet Explorer on Fuze?

1,796 views
2 replies
(0) Me too
(0) Me too
Reply
View all replies
(2)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Dec 13, 2008 8:47:32 AM
0
(0)
Expert
It does this occasionally...happens to me also.  That message appears when you have a weak to non-existent data connection.  Data connections seem to be unstable on this device.
~~~~~~~~~~~~~~~
Samsung Galaxy Note 3
Prev. devices: SGS, Note 2, SGS3, Galaxy Nexus, T-Mobile, G2x, iPhone4, HTC HD2, HTC Fuze, HTC StarTrek, BB Bold
It does this occasionally...happens to me also.  That message appears when you have a weak to non-existent data connection.  Data connections seem to be unstable on this device.
~~~~~~~~~~~~~~~
Samsung Galaxy Note 3
Prev. devices: SGS, Note 2, SGS3, Galaxy Nexus, T-Mobile, G2x, iPhone4, HTC HD2, HTC Fuze, HTC StarTrek, BB Bold

Re: Why do I get error message when using Internet Explorer on Fuze?

2 of 3 (1,792 Views)
0
(0)
  • Rate this reply
View profile
Solved
Dec 13, 2008 9:14:28 AM
0
(0)
Guru
Make sure that Proxy is "Enabled".
Make sure that Proxy is "Enabled".

Re: Why do I get error message when using Internet Explorer on Fuze?

3 of 3 (1,783 Views)
Solution
Share this post
Share this post