Ask a question

Internet Forums

View profile
Mar 27, 2015
zeetoe25 Mar 27, 2015
Hello, I have Att-Uverse 45mbps internet along with TV and phone service. I can't download any firmware updates for my samsung equipment TV, blueray dvd player and soundbar. I'm sure it's my att gateway set up, because I've been able to download on my daughter's comcast cable internet and also my son GA cable internet. Also, I've used my Verison Hot Spot Elipsis to downlo...
Internet Forums  •
1616 views
•  00 replies
View profile
Mar 24, 2015
jmike00 Mar 24, 2015
I just discovered this forum and my hope is I can get pointed in the right direction as I'm about at my wits end. I'm the default IT repair man for my family. The members in question have 3 separate ATT accounts at 2 locations. My parents have phone and long distance service and my uncle has phone and 6mb DSL service at the same address above the garage. My grandparents l...
Internet Forums  •
135135 views
•  55 replies
View profile
Mar 26, 2015
thefixer50 Mar 26, 2015
I am trying to install a offsite backup in a busness that uses the NVG510 modem. Both the backup devices are Synology DS213J Diskstations. I can get out to the "main" backup from the off site location, but I can not figure out how to get in to the AT&T Network. I was hoping one of you could tell me what needs to be done.
Internet Forums  •
2727 views
•  00 replies
View profile
Mar 25, 2015
bud22923 Mar 25, 2015
I have DSL at my house with a Pace modem the problem I am having is every night around 8:00PM EST my DSL goes out and my light on the broad band goes to red for maybe 3 seconds and I am using my desktop computer with a cat 5E cable going from my computer to modem. And I have cat 5e going from the modem to the phone box outside. Now this happens every night around this tim...
Internet Forums  •
3535 views
•  00 replies
View profile
Mar 25, 2015
Tyler_ Mar 25, 2015
Hello! I really want to be able to port forward but have a huge problem. When ever I try to port forward it doesn't work. I have a 2wire router with a Cisco WAP. I feel as though the wap is what is messing everything up. Do any of you have the same problem, or a solution?
Internet Forums  •
2828 views
•  11 replies
View profile
Mar 17, 2015
Marc89 Mar 17, 2015
My xbox one recently started having this problem to where it couldn't connect to my Internet I have u verse and all my devices are fine except my xbox one I contacted Microsoft support and they told me to come to my ISP please help me!
Internet Forums  •
9494 views
•  11 replies
View profile
Mar 22, 2015
bignasty37 Mar 22, 2015
Im adding a router behind the AT&T router and I want to know if I need to change any settings on the NVG589 to prevent any interference or anything.
Internet Forums  •
299299 views
•  66 replies
Solved View solution View solution
View profile
Mar 22, 2015
Nykewelch Mar 22, 2015
Dear manger, May you look up [edited for privacy-please do not post personal or unique information such as but not limited to full names, employee ID numbers, email addresses, phone numbers, account numbers, etc.] and tell me where is my phone located or may you screamed it so i can hear it i had lost it in my household. Nyke
Internet Forums  •
4040 views
•  22 replies