prepaid Service not working

Contributor

prepaid Service not working

Hi.  I'm new.  I just signed up for a prepaid plan.  When I signed up (7-28-14) I set my account to be autopay and charged my debit card.  It would not let me start my service that day, but said it would start today (8-1-14).  I've checked my account balance and my $25.00 has been added, but I still cannot use my phone.  I've tried to call you, the 611 number, and a different phone to try to use it, but I keep getting a message that says "emergency calls only".  Why is my service not working?  I've waited almost a week to be able to use my phone and my payment was accepted.

 

Message 1 of 3 (210 Views)
Highlighted
Community Manager

Re: prepaid Service not working

Hello, lydniel!

 

Thanks for posting. We would be happy to review your account and see what's going on, so please click here to send us a private message.

 

In your message, please provide your name, phone number, e-mail address, and the best time to reach you. You can expect a reply within two business days, so keep an eye on the little blue envelope icon in the top right corner of your screen.

 

In the meantime, feel free to message me with any other questions or concerns.

 

-Mariana

Employee Contributor*
*I am an AT&T employee and the postings on this site are my own and don't necessarily represent AT&T's position, strategies or opinions.
Message 2 of 3 (179 Views)
Contributor

Re: prepaid Service not working

Thank you for getting back to me!  It turns out that my service DID activate when it should have, I was just not in the right area for my phone to oick up on the service from AT&T.  It worked as soon as I got into an area with AT&T service.

 

Message 3 of 3 (166 Views)
Share this topic
Announcements

Welcome to the AT&T Community Forums!!! Stop by the Community How-To section for tips on how to get started.